Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhességi teszt pozitív vagy...

Terhességi teszt pozitív vagy szellemcsík?

Figyelt kérdés
2009. febr. 20. 14:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
28%
Nincs olyan,h szellemcsik,ha pozitiv akkor terhes vagy és kész.Gratulálok.
2009. febr. 20. 14:39
 2/19 anonim ***** válasza:
73%

De sajnos lètezik szellemcsik!Nekem volt!:(

De ha te làtod fènyben fèny nèlkul is akkor az nem szellemcsik hanem egy pozitiv teszt!

2009. febr. 20. 14:43
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez nem akartál egy képet linkelni?

A halvány csík is számít! Legalábbis nálunk számított!

(persze csináltunk másfajta teszttel is egy próbát)

2009. febr. 20. 14:56
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem csak fénynél látszik, hanem lámpánál is, szóval mindenhol, akkor mindegy, hogy mennyire halvány, az pozitív!!

A szellemcsík, színtelen vagy kissé szürke. Nekem ilyet a Lily mindig csinált, de csak az ablak felé fordítva láttam ezt is.

Remélem, gratulálhatok! :)

2009. febr. 20. 15:24
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem kell forgatni,fény alá vagy fölé tartani,hogy látszódjon akkor babás vagy.A b.nőm nagyon akart babát,folyton tesztelgetett és mutogatta,hogy ott a halvány csík,amit rajta kívül senki nem látott.Az "valódi" szellemcsík volt.

Gratula és Jó Egészséget Mindkettőtöknek! :)

2009. febr. 20. 15:37
 6/19 anonim ***** válasza:
89%
a teszt kiértékelésél bár sk mindent mondanak az számít ami a használati utasításban szerepel, szóval, ha nem egyértelmű inkább próbálj ki egy másik fajtát is, általában a halvány pozitív is pozitív, de iztos csak az ami egyértelmű és nincs kételyed. a legérzéékenyebb a 10 ml/U-s teszt, ilyet kérj ha terhes-gyanús vagy, az biztosan kimutatja ha van baba.
2009. febr. 20. 16:06
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt két tesztem ami tuti szellemcsíkos volt.Akkor látszott ha fény felé fordítottam. Az egyiket csak nehezen lehetett látni a másikat már kicsit jobban.De sajna csak szellemcsík volt, mert megjött ma.

:-(

Lyli teszt volt.Legközelebb mást veszek.

2009. febr. 20. 18:25
 8/19 anonim válasza:
100%

Szia!

Remélem sikerül. Sajnos szellemcsík létezik, épp én is ezzel küzdök.

Már a 2. tesztem lett szellemcsíkos. Úgy döntöttem, hogy 2 nap múlva újra próbálom valami más teszttel (ez Lilly volt, ami úgy tünik, tipushibás), mondjuk Careblueval. Pedig már a 37. ciklusnapomnál tartok, úgyhogy tökre nem értem.

Neked is az ismétlést javasolnám.

M.

2009. szept. 16. 10:48
 9/19 Nikolett_'90 ***** válasza:

Sziasztok!

Én pár napja "szellemcsíkosat" teszteltem. Így sajnos nem tudom, h babás vok-e, v sem. Viszont azt igen, hogy késik már két hetet, és állandó hányingerem és rosszul léteim vannak. Szerintetek? Lehetek terhes? Már nagyon várom:) Köszi előre is a válaszokat!

2009. dec. 16. 18:08
 10/19 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó! Ezek mind-mind jó jelek. Próbálj még tesztet pár nap múlva, ha akkor is szellemcsíkos vagy negatív, akkor irány a doki, és ő majd megmondja, mi vagy ki is van ott. :)

megy a drukk!

16 hetes kismama

2009. dec. 16. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!