Terhességi teszt pozitív vagy szellemcsík?
De sajnos lètezik szellemcsik!Nekem volt!:(
De ha te làtod fènyben fèny nèlkul is akkor az nem szellemcsik hanem egy pozitiv teszt!
Ehhez nem akartál egy képet linkelni?
A halvány csík is számít! Legalábbis nálunk számított!
(persze csináltunk másfajta teszttel is egy próbát)
Ha nem csak fénynél látszik, hanem lámpánál is, szóval mindenhol, akkor mindegy, hogy mennyire halvány, az pozitív!!
A szellemcsík, színtelen vagy kissé szürke. Nekem ilyet a Lily mindig csinált, de csak az ablak felé fordítva láttam ezt is.
Remélem, gratulálhatok! :)
Ha nem kell forgatni,fény alá vagy fölé tartani,hogy látszódjon akkor babás vagy.A b.nőm nagyon akart babát,folyton tesztelgetett és mutogatta,hogy ott a halvány csík,amit rajta kívül senki nem látott.Az "valódi" szellemcsík volt.
Gratula és Jó Egészséget Mindkettőtöknek! :)
Nekem is volt két tesztem ami tuti szellemcsíkos volt.Akkor látszott ha fény felé fordítottam. Az egyiket csak nehezen lehetett látni a másikat már kicsit jobban.De sajna csak szellemcsík volt, mert megjött ma.
:-(
Lyli teszt volt.Legközelebb mást veszek.
Szia!
Remélem sikerül. Sajnos szellemcsík létezik, épp én is ezzel küzdök.
Már a 2. tesztem lett szellemcsíkos. Úgy döntöttem, hogy 2 nap múlva újra próbálom valami más teszttel (ez Lilly volt, ami úgy tünik, tipushibás), mondjuk Careblueval. Pedig már a 37. ciklusnapomnál tartok, úgyhogy tökre nem értem.
Neked is az ismétlést javasolnám.
M.
Sziasztok!
Én pár napja "szellemcsíkosat" teszteltem. Így sajnos nem tudom, h babás vok-e, v sem. Viszont azt igen, hogy késik már két hetet, és állandó hányingerem és rosszul léteim vannak. Szerintetek? Lehetek terhes? Már nagyon várom:) Köszi előre is a válaszokat!
Kedves utolsó! Ezek mind-mind jó jelek. Próbálj még tesztet pár nap múlva, ha akkor is szellemcsíkos vagy negatív, akkor irány a doki, és ő majd megmondja, mi vagy ki is van ott. :)
megy a drukk!
16 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!