Hogy mondtátok meg a szüleiteknek, hogy babátok lesz? Már nagyon vagynak egy unokára.
Nálunk anyukám nem nagyon akart nagymama lenni (persze most ő imádja a legjobban a kicsit), ezért nagyon nehezen mondtam el neki. Már mki tudta a családból, mire végre le mertem ülni vele megbeszélni, h unoka lesz. Apukám viszont nagyon örült, már évek óta mondja, h viszi majd az unokát pecázni, ha lesz, így mondtam neki, h készítheti a botot. :D
Azóta megvan már a baba, kislány lett, amikor kiderült, h lány, mondtam az apukámnak, h remélem, h rózsaszín a pecabot! Azt mondta, nem probléma, a lánnyal is szuperül lehet pecázni! :DD
Te jobb helyzetben vagy, mert szeretnének már unokát.
Én a helyedben vennék vmi képeslapot v egy üres kartont és ráragasztanám az első UH-os képet vmi frappáns szöveggel.
Szia!
Anyu abban a rendelőben dolgozott, ahova dokihoz jártam. Amikor megtörtént az első UH és kaptam papírt arról, hogy állapotos vagyok, akkor bekopogtam hozzá. Szerencsére egyedül volt. Mikor megláttam én már bőgtem és úgy nyújtottam neki a papírt át. Persze volt nagy sírás-rívás. Aztán persze megeskettem, hogy titkolja (persze apu előtt nem bírta eltitkolni).
Rá egy hétre sikerült összehozni a férjem családját és az enyémet és hivatalosan ott jelentette be a férjem, hogy háromtagú családdá bővültünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!