Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » S. O. S! Visszajött a tejem...

S. O. S! Visszajött a tejem egy év után? Bővebben lent

Figyelt kérdés

több mint egy éve nem szoptatok elmennt a tejem.7hója nem szedek fgátlót tesó szeretnénk eddig sikertelenül.minden hónapba megjött időre tesztjeim negatívak lettek

ma különös dolog történt evés után fura érzés fogott el a mellemben mintha tej áramlott volna...mikor megnéztem láttam nyomásra jött a tej...

Mi van most??ez normális?1hete múlt el a menstruációm.valaki segítene?

2011. márc. 10. 15:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Én ezzel nőgyógyásznak szólnék nem a GYIK-nek!
2011. márc. 10. 15:33
 2/5 A kérdező kommentje:
hétfőre kaptam időpontot.addig gondoltam itt kérdezek.
2011. márc. 10. 16:25
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem hasonló problémám volt. Én már azt hittem hogy nincsen tejem olyan jó fél éve, amikor is felkerestem az orvosom, hogy rendszertelen a mensim. Akkor ő közölte velem, hogy van még tejem. Nem akartam elhinni, hiába nyomkodtam nem jött. Aztán ő nyomkodta és jött! Gyógyszert kellett szednem hogy elapadjon. Lehet te is hasonló cipőben jársz, hogy eddig el sem apadt. Csak nem vetted észre, mert nem érezted hogy van.
2011. márc. 10. 16:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok,

Nem kötekedni akartam, ne értsd félre.

Csak szerintem ezek olyan témák, amikre a laikus ember nem tud érdemleges tanácsot adni és minthogy félrevezessenek inkább a szakos tanácsát kérjed.

Bocs ha megsértettelek.

2011. márc. 10. 19:05
 5/5 A kérdező kommentje:
semmi gond.én azért kérdeztem mert talán volt valaki aki ebbe a helyzetben volt.
2011. márc. 10. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!