Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet sportolni, ha próbálkozunk?

Lehet sportolni, ha próbálkozunk?

Figyelt kérdés

Párommal elkezdtünk próbálkozni és mind a ketten januártól járunk sportolni.Én 20 percet biciklizem,20 percet futópadon gyors gyaloglom és 20 percet elipszis gépezem.Párom biciklizik és súlyzózik.

Ha össze jön a baba,végezhetem ezeket a gyakorlatokat tovább?Futni nem szeretek,mert fáj a mellem tőle(elég nagyok).Köszi a válaszokat!

2009. febr. 19. 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én egész terhességem alatt ellipsziseztem, sokat gyalogoltam és lépcsőztem. Én biciklizni nem mertem, de kismamája válogatja.

Mindenféle sportot csak úgy lehet végezni terhesen, ha az orvos nem tiltja. Ha fáradsz, keményedik a pocak, egyből abba kell hagyni, és nagyon sokat kell inni.

Üdv, 2 hónapos édesanya.

2009. febr. 19. 16:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a kérdést helyettem tetted ma fel... :) kösziiiii :)

Én az első tehességemmel nagggggyon sokat híztam, ami évek múlva ment csak le keservesen, így rettentően félek a kilóktól :( Ha összejön a bébi, akkor is szeretnék sportolni végíg, illetve a szülés után amilyen gyorsan lehet újra mozogni. A terhesség alatt az úszás is nagyon jó ám...

2009. febr. 19. 16:59
 3/5 A kérdező kommentje:
27 éves vagyok és iszonytosan hízékony.Voltam már 67 kiló,de 82 kiló is,sokáig ezért halogattam a baba projektet,mert gondoltam előbb lefogyok.De kinevettem saját magam:D Pár kiló mindig lemegy,de ennyi.Szóval most életmódot váltottunk párommal együtt és bízom abban,hogy kisebb testmozgással és normális étrenddel elkerülhető 20 kiló felszedése a terhesség alatt.10 kiló még belefér.Az életmód váltás előtt januárban 80 kilóról indultam,most 72 vagyok és jól esik ez a fajta mozgás.Remélem,ha a baba összejön akkor a terhesség zökkenőmentes lesz és folytathatom ezt az életvitelt.Persze hozzá teszem a párommal együtt sokkal könnyebb:D
2009. febr. 19. 17:12
 4/5 A kérdező kommentje:

Első válaszoló:

Az elipszis gépen,melyik programot csináltad és meddig mehet fel a pulzus?

2009. febr. 19. 17:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Én még azt fogadtam meg magamnak, hogy ha terhes leszek, elmegyek dietetikushoz. Anyukámat is lefogyasztotta pár éve. Előírja hogy miket lehet enni és mikor. Biztos nem lesz egyszerű, mert útálom ha megmondják hogy mit ehetek, de rettegek a kilóktól...Én 100 fölött voltam mikor szülni mentem, és 80.-al kezdtem. 176 cm magas vagyok. Most vagyok 72 kiló, de voltam nemrég 68 is. Úgyhogy tényleg vigyáznom kell.. :( :(
2009. febr. 20. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!