Volt már olyan, hogy nem mondott el esetleg valami olyat a dokid ami fontos lett volna?
Figyelt kérdés
És mondjuk később derült ki, hogy lett volna jelentősége? Mi volt az? Vagy esetleg olyan, amit te hiányoltál, de kiderült,hogy valóban felesleges lett volna megemlíteni?2011. márc. 9. 11:23
11/12 anonim válasza:
ha már régóta próbálkoztok, akkor illene egy vérvizsgálatot kérnie (hormonost), plusz a következő hónapban megnéznie UH-on a peteérést - ezt én is így gondolnám!
mert ahogy leírtad, tényleg olyan, mintha nem is foglalkozna veled (lesz, ahogy lesz alapon működik...)
12/12 A kérdező kommentje:
Még csak most kezdünk próbálkozni! Jövő hónapban! Azért mentem uh-ra, mert úgy éreztem,hogy többet szurkált mostanában a petefészkem, méhem, azt hittem esetleg cisztám van. De szerencsére semmi! Csak annyira furcsa,hogy volt "szerinte" megtörtént a pé (bár kicsit határozottabban is mondhatta volna), meg hogy nem mondott semmit a 7mm ny.hártyámra. Úgy gondolom, hogy ha valami gond van, akkor inkább most kellene kiderülnie!
2011. márc. 9. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!