Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt már olyan, hogy nem...

Volt már olyan, hogy nem mondott el esetleg valami olyat a dokid ami fontos lett volna?

Figyelt kérdés
És mondjuk később derült ki, hogy lett volna jelentősége? Mi volt az? Vagy esetleg olyan, amit te hiányoltál, de kiderült,hogy valóban felesleges lett volna megemlíteni?
2011. márc. 9. 11:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nekem magától semmit se mondott úgy viselkedett a tbbgyerekes negyvenévesekkel is mint egy idióta ...

mindent kérdezni kellett a legkisebb dolgokat is.

most már más a körzeti doki hála Istennek.

2011. márc. 9. 11:27
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszi!

Bár én konkrétan magán dokira gondolok. Akár nőgyógyász, akár más!

2011. márc. 9. 11:33
 3/12 anonim ***** válasza:

én utólag úgy vagyok vele, hogy szinte semmit sem mondott el (konkrétan szüléssel kapcsolatban értem ezt), és emiatt már sok mindent bánok, de sajnos első babás voltam, és úgy gondoltam, a doki ezt figyelembe veszi

utólag kiderült, hogy sok mindent nem tudtam :((((

szülésre gondoltál, vagy egyéb vizsgálatra?

2011. márc. 9. 11:40
 4/12 anonim ***** válasza:

előző voltam

nézz mindennek utána interneten, és kérdezz rá kerek perec mindenre, ami érdekel

ha fontos, ha nem, akkor is muszáj mindent tudni!!!!

2011. márc. 9. 11:41
 5/12 anonim ***** válasza:
Mivel a tb alapon rendelő dokim semmi érdemlegeset nem mondott el a babáról, még a 30.héten se, pl azt, hogy mégis mekkora stb, ezért magándokihoz kellett mennem, de én jó előre felírtam a kérdéseimet és kérdezz-felelekeztem az első terhesgondin.Biztos a t*ke ki volt velem, de én nem voltam szívbajos, ha már 1x fizetek neki.
2011. márc. 9. 11:48
 6/12 anonim ***** válasza:

Első v.

ha nem is doki de védőnő:

idős 60-es nő ..

ha valamit nem tudok hát kérdezzem de ugye egy vélemény nem vélemény ha megnézem a neten és kiderül hogy onnan van amit olvastam ki van akadva mert minek kell netezni...

terhesen egyszer nagyon bepipultam mert az említett doki aki bárgyú mint a boci latinul állt le beszélni el nem mondta volna aztán itthon kiszótáraztam és szerinte felesleges volt

mert a kismamák stresszelik magukat ezen hogy a netet bújják . hát persze hogy bújom ha a doki nemképes magyarul beszélni..

szóval ilyesmik de magándoki nem csinál ilyesmit szerintem.

2011. márc. 9. 11:50
 7/12 anonim ***** válasza:
ötvenes akart lenni..
2011. márc. 9. 11:50
 8/12 anonim ***** válasza:

Nézd, én nem csinálok ügyet belőle, hogy magándoki-e vagy se, ha vmi feszít, én bizony megkérdezem a körzetisnél is, utolsó az, hogy neten böngésszek a témában.

Egyébként nem kell a magándokikat se felmagasztalni, mert a legtöbbje csak a pénz miatt készséges, nem másért.

Egy történet: magándokim az utsó 3 hétben ctg-t tb alapon nézett a kórházban, a színvonalon meg is látszott.Még akkor se szólt, amikor fontos lett volna, ugyanis zavaros volt a magzatvizem és ez egy hét múlva, szüléskor derült ki, hogy miért.Ennyit róluk, de tisztelet a kivételnek.

2011. márc. 9. 12:02
 9/12 A kérdező kommentje:

Kösz a sok választ!:)

Nekem tavaly ügyeletessel volt gondom. Rosszul lettem éjjel. Bár akkor már én sejtettem,hogy azért van, mert hirtelen elhagytam a gyógyszeremet. Meg mertem neki említeni, hogy utána néztem a neten és nem-e lehet a gyógyszertől. Kiakadva leüvöltött, hogy recepteket keressek a neten! Hát nekem sem kellett több, szépen kiosztottam, aztán rá egy hétre egy jóval okosabb, jobb nevű doki elmondta,hogy valóban a gyógyszertől voltak a tünetek.

De most itt inkább olyanra gondoltam,hogy: voltam nőgyógyásznál pár napja. Néztük, hogy ha már ott vagyok van-e pé-m, mondtam, hogy nem rég múlt el középidő. Valamit mondott, hogy lát összement tüszőt, bár a folyadékot nem, de lehet,hogy azért mert már 4-5 napja volt pé-m. Tovább 7mm állapított meg nyálkahártyára, ami egy kicsit kevés. A gondom az,hogy fel sem merült benne, hogy visszahívjon következő hónapban,hogy tuti megnézzük van-e pé-m, illetve nem mondta,hogy vékony a nyálkahártyám. Szerinte normális. Egyébként tegnap ezzel kapcsolatban tettem fel kérdést. Akkora gondot nem csinálok belőle, mert elkezdtem szedni az E vitamint, remélem segíteni fog, csak elgondolkodtam rajta,hogy "higgyek-e" neki, hogy minden ok, vagy ne! A férjem már azt is mondta,hogy feleslegesen nem akart beparáztatni, inkább próbálkozzunk és ha véletlenül nem jön össze, akkor kivizsgál.

Most nem tudom mit tegyek. Elég jó orvos hírében áll, meg én lelkiismeretesnek ismertem meg, de mégis úgy gondolom, hogy szólnia kellene, ha bármilyen apró dolog is a baba útjába áll! Vagy rosszul látom?

2011. márc. 9. 13:55
 10/12 A kérdező kommentje:

Nem voltam egyértelmű! Nem ő mondta,hogy kevés a 7mm, hanem én olvastam utána.

Ja meg azt is mondta,hogy nyugodjak meg nagyon-nagyon ritka, hogy valakinek viszonylag normális ciklus mellett ne legyen pé-e. De ezen az oldalon, meg többen írták, hogy előfordul.

Szóval ilyenkor kinek "kell" hinni? A dokinak, aki van szaktudása, vagy annak, aki esetleg magán tapasztalt már dolgokat?

2011. márc. 9. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!