24-én kellene megjönnie, több mint egy hete fáj a petefészkem, a hátam, a mellem, volt már hőemelkedésem is és úgy általában mostanában úgy nézek ki mint egy lufi. Ez már az? Lehet, hogy beköltöztek a pocakomba?
Akkor még rááééérteeeek! :) Fiatal vagy, neked sem kell aggódni! Milyen nagy fiad van!:) De magam is meglepődök néha, hogy mennyire megy az idő.. hisz nemrég még olyan pici volt a fiam...:)
Már tűkön ülök, hogy kétcsíkos legyek ;) Mikor mersz először tesztelni? :)
Én meg E. vagyok és látom, hogy melyikek a Tieid ;)
Szóval azt érzed, hogy babás vagy? Mert az is nagyon sokat számít. Én a fiammal mikor terhes lettem, fogalmam sem volt, hogy mikor kellene megjönnie, csak gyanút fogtam és teszteltem egy pozitívat. Aztán meg fogtam a fejem, hogy mikor is volt az uccsó menzeszem.. nem volt egyszerű kideríteni ;)
Szia! Én 27-ére nem várom. Már öt napja melygek délelőttönként, hányinger, hasszurka... néha picit fájdogál a derekam...úgy érzem, nem képzelem, de lehet... szorítok neked.
majd válaszolj
Cs
Szerintem várj még vele... én is úgy megcsinálnám, de szerintem még korai majd ha nem jön meg... szerintem próbálj megtürelmes lenni, mert olyan rossz csalódni
Cs
Én a türelmetlenebb fajta vagyok, negatív, én vagyok, aki szintén 24-ére nem várja.
E.
nem bírtam tovább...ma bevásárlás közbeni hirtelen hányinger és csináltam egy tesztet...negatív...remélem csak korai volt
Cs
Cs! Én is, nekem is nega, pedig Clearblueval csináltam... :(
Fel a fejjel nekünk, ha baba van, az előbb-utóbb úgyis kiderül...
Sajnálom :(
És ti hogy álltok, többiek?
Én olyan influenzás lettem, hogy lehet azért voltam rosszul :(
Bár lehet nem is baj, mert mi van, ha a betgeségem ártana a babának...
Cs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!