24-én kellene megjönnie, több mint egy hete fáj a petefészkem, a hátam, a mellem, volt már hőemelkedésem is és úgy általában mostanában úgy nézek ki mint egy lufi. Ez már az? Lehet, hogy beköltöztek a pocakomba?
mindenki szorít hogy baba legyen de tudod hogy ezek gyenge kétesélyes tünetek.
24 én kiderül.
Mindenképp a menstruáció elmaradása után tesztelj!!
Én is így jártam, ilyen tünetekkel, tegnap helyett sajnos ma délután jött meg. Ma reggel csináltam egy tesztet, hát jó nagy csalódás volt, de én voltam túl türelmetlen.
De neked drukkolok!!!
Sziaaa! Én is 24.ére nem várom. Derékfájás volt, petefészekszurka volt, émelygés van, lufi-effekt van. Pisilni 20 percenként tudnék rohangálni, csak azért nem teszem, mert tudom, hogy csak 2 csepp jön.. :)
Lh tesztem nagyon halvány pozitív, HCG tesztem totál negatív. Tényleg nem kell elkapkodni, mert én már hergelem magam, hogy ááá, bizti nincs baba, hisz a tesztem nega. Holott lehet, hogy csak a nemvárt után váltana kétcsíkosra.
Nagyon drukkolok magunknak!!!!
Ja, a hőm is 37 körül van folyamatosan.
Már van egy 15 hónapos rosszcsontom, meg volt egy vetélésem a 8.héten december végén. Ez az első hónap, hogy mehet a babaprojekt, mert egy ciklust várnunk illett :)
Csoda lenne, ha ilyen simán menne ;)
De nem szabad feladni. Ti mióta próbálkoztok? És mennyi idős vagy? :)
(remélem nem kérdezek túl sokat ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!