Hol találnék olyan jó nőgyógyászt, aki érdemben foglalkozik az emberrel?
Figyelt kérdés
Olyat szeretnék, aki nem csak azt mondja, hogy próbálkozzunk csak ..... hanem érdemben is foglalkozik az emberrel? nagyon köszi2008. febr. 4. 15:59
1/8 anonim válasza:
En budapesten tudok,de nem irtad,h hol keresel.
Ez a honlapja.En evek ota hozza jarok,voltam beteg is es meggyogyitott,h nem kellett muteni.
Egy baratunknak az O segitsegevel lett babajuk.
En csak ajanlani tudom Ot.
10 hetes kismama
2/8 anonim válasza:
Nem tudom hol keresel, de én Zuglóban tudok ajánlani. Dr. Cseh Erika. A kistarcsai kórházban is dolgozik, én nála szültem 5 hete. Nagyon türelmes volt, és kedves. Az első szülésemnél kifogtam egy köcsög dokit, ezért van összehasonlítási alapom. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
3/8 anonim válasza:
Szia!Én Pécsett tudok dokikat,bár tényleg nem írtad,hol keresel.Ha pont pécsi vagy,írj privit,megírom a neveket.Egy öreg róka
4/8 A kérdező kommentje:
Budapesten szeretnék. Babatervezésbe fogtunk a párommal, és már 4 hónapja próbálkozunk, de semmi eredmény. Tudom nem olyan hosszú idő ez, de ha van valami bajom, azt most szeretném elkezdeni kivizsgáltatni, nem egy év múlva. Nagyon köszönöm előre is az ajánlásokat.
2008. febr. 4. 16:16
5/8 anonim válasza:
Szia, én is Budapesten tudok neked ajánlani egy nagyon kedves és szuper dokit. Dr. Kaszás Tibornak hívják, ő az Alkotmány úton praktizál. Ha érdekel írj és megírom a pontos címet és telcsi számot.
6/8 anonim válasza:
www.timmermann.hu
Dr. Timmermann Gábor
Személyes tapasztalat, nagyon kedves, megbízható, jó, precíz orvos!
7/8 anonim válasza:
Én Dr. Szalóczy Péterhez járok, és egy nagyon rendes orvos, aki foglalkozik azzal, ha valaki babát szeretne, és segít is ebben. Én ajánlom őt, ha írsz privit megadom a számát. Budán van egy magánrendelője egyébként.
8/8 A kérdező kommentje:
Nem mindenkinél írja ki a privát üzenet küldését, ezért nem tudok írni nektek az orvos elérhetőségét illetően.
2008. febr. 5. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!