Hányadik napon teszteltél pozitívat nem várt után? Negatív nekem 6 nap után.
Figyelt kérdés
Rendszeresen szokott megjönni, először a késés 4. napján teszteltem DM-es (nevét sajnos nem tudom) teszttel, aztán ma a 6. napon gyógyszertári HCG line teszttel, de ez is negatív lett. Mivel teszteljek újra, ami jó teszt? Szeretnénk kistesót!!!2011. márc. 7. 07:09
1/8 anonim válasza:
Nekem a nemvárt napján már halványan pozitív lett. Én is dm-es tesztet használtam, csak már nem emlékszem a nevére, zöldeskék színű dobozban volt. :)
2/8 anonim válasza:
Nekem 12 napja késik és teszteltem már egy halvány pozitívat de sajnos 2 negatívat is. :(
A pozitív Bionexia volt, a negatív meg x-epil.A Gabriellt szokták itt sokan dicsérni, az 25-s azt hiszem.Drukkolok!
3/8 anonim válasza:
A nemvárt utáni 4. napon teszteltem a Gabriellel erős pozitívat.
4/8 anonim válasza:
nem a tesztekkel van a baj csak egyszeruen nem vagy terhes. el kell menni orvoshoz hogy megtudd miert nem jon meg
5/8 anonim válasza:
Hát már ki kellett volna hogy mutassa a teszt ha már annyi ideje késik. Viszont ha később volt peteérésed, akkor még van remény, viszont, akkor később kell megjönnie is.
13+1 km
6/8 anonim válasza:
Nem várt előtt 2 nappal esti pisi x-epill teszt pozitív:)
5+1km
7/8 anonim válasza:
Nagyon szorítok neked! A barátnőm 6 hetes terhes volt, amikor először pozit tesztelt. Nekem viszont rossz élményem van... 5 nap késés után sem volt pozi a teszt. Minden tünetet produkáltam. Sajnos a 7. napon megjött. Amikor terhes voltam, akkor viszont a nemvárt napja utáni napon erős pozitív volt a tesztem.
8/8 anonim válasza:
Az első gyerekemmel 9 napos késésnél lett először pozitív! (Előtte 2x negatív.) Később fogant, ezt aztán az uh is megerősítette. Úgyhogy minden lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!