Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan valaki, akinek...

Van itt olyan valaki, akinek az elsavasodás okozta a teherbe esési problémáját?

Figyelt kérdés
Mostanában ahova csak fordulok, mindenhol az jön ki, hogy ha el van egy nő savasodva, teherbe sem tud esni. Szerintetek is olyan nagy az összefüggés?
2011. márc. 6. 16:27
 1/10 anonim ***** válasza:
hát szerintem én is el vagyok savasodva, ezért is sikerült csak inszemmel a baba, de azzal elsőre, egyébként minden rendben nálunk. így csak erre tudok gondolni.
2011. márc. 6. 17:46
 2/10 anonim ***** válasza:
A hüvely savas ph-ra van megoldás és én ebben bízom most nagyon!Neve:Pre-Seed.
2011. márc. 6. 19:24
 3/10 A kérdező kommentje:
Majd írd meg, hogy segített-e! Még sosem hallottam eddig erről.
2011. márc. 7. 08:47
 4/10 anonim ***** válasza:
Ígérem írni fogok!Barátnőméknek ez segített hat év után!A hüvely ph értékét változtatja a spermáknak megfelelő kémhatásra.
2011. márc. 7. 09:36
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Várni fogom és szurkolok!
2011. márc. 7. 12:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Köszi!:)
2011. márc. 7. 12:59
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én vagyok a pre seed-es.Sajna szombat helyett ma meg jött!:(Nem értem az egészet mert ovu után mindíg meg volt a 14 nap most meg csak 10.Nincs mit tenni ha össze szedtem magam ismét bele fogok a meddőségi vizsgálatokba bár most nagyon a padlón vagyok még élni sincs kedvem!

Mielőbbi babásodást kívánok neked!

Szia!

2011. márc. 8. 16:21
 8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom! Együtt érzek veled! Mióta próbálkoztok? Mi 8 hónapja, de már ez is nagyon idegörlő.
2011. márc. 9. 09:45
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Most néztem csak,hogy írtál!

Négy éve szeretnénk már babát de nem sikerül!A nyolc hónap is tud már sok lenni én el hiszem sőt ha az ember már nagyon szeretné akkor az egy hónap is sok!

Ne csüggedj és bízz abban,hogy sikerülni fog mert ilyenkor még nem biztos,hogy van valami gond csak egyszerűen várat az a babuci!:)

Mielőbbi sikereket kívánok neked!

2011. márc. 16. 15:59
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Neked is!
2011. márc. 18. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!