Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mekkora a késői szülés kockázata?

Mekkora a késői szülés kockázata?

Figyelt kérdés
43 éves vagyok, most tervezzük az első babánkat. Javasolt még a szülés? Kinek mi a tapasztalata?
2011. márc. 5. 05:52
 1/3 anonim ***** válasza:
orvosoddal kéne beszélj, de idősebb nők is szültek már, ha egészséges vagy, akkor miért ne?
2011. márc. 5. 06:31
 2/3 Manka68 ***** válasza:
100%

Szia!

Sajnos elég kicsi az esély, hogy sikerüljön teherbeesni, akkor is, ha úgy tűnik, minden rendben van. Szerintem kérj egy teljes hormonprofilt, hogy tudd, egyáltalán kb mekkora az esély. Ebben a korban már sokkal gyakoribb a vetélés kockázata, mert velünk együtt öregszenek a petesejtjeink, és sok köztük a beteg. Holtbiztos, hogy javasolják a magzatvízvételt, mert a Dawn kór kockázata sokkal nagyobb, mint fiatalabb korban. Ettől függetlenül van rá esély, hogy egészséges kisbabátok szülessen, drukkolok nektek, hogy ez minél hamarabb sikerüljön!

2011. márc. 5. 06:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Annyira örülök,hogy ezt olvasom!!! Én 40 múltam,és az első babánkat tervezzük fél éve,de még nem jött össze sajnos.Engem nem érdekel,hogy itt sok 20 éves nő miket ír,meg osszák az észt nekem,olyan stílusban,hogy mit akarok már,meg lassan temetni kellene már engem,és nem szülni.Sajnos későn találtunk egymásra a párommal,és én még sajna cukorbeteg is vagyok születésem óta,így nálunk csak a tervezett terhesség jöhet szóba,de az orvosok mellettünk vannak,és nagyon biztatnak,egyáltalán nem akartak,nem akarnak lebszélni a gyermekvállalásról,sőt..Én már elkeseredtem,de ők nagyon biztatnak,hogy sikerülni fog nekünk is.Szeretném ha spontán,de ha nem,akkor lombikkal próbálkozunk.Én úgy gondolom,hogy attól hogy 40 évesek vagyunk,mi is ugyanúgy vágyunk kisbabára,mint a tőlünk sokkal fiatalabbak.Már régóta szeretnék babát,de eddig nem úgy hozta a sors..

Nagyon sok kitartást,és sok sikert kívánok Neked,remélem mielőbb a karjaidban tarthatod a pici babádat,Velem együtt!!!

2011. márc. 5. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!