Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit éreztetek a HSG utáni...

Mit éreztetek a HSG utáni napokban?

Figyelt kérdés

Kedden volt HSG-m. Azóta alig bírok ülni. Fáj a hasam. Kevesebbet tudok enni is, bekeményedik a hasam. Kaptam szemicilint. Szedem is, de mégis azt gondoltam 1-2 nap alatt rendeződik a helyzet.Nálatok hogy volt?

Mennyi idő után lehetett házas életet élni?

2011. márc. 4. 13:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is a hónapban volt HSG-m. Aznap felállni nem tudtam délutánra, annyira fájt és görcsölt. Másnap még egy picit fájdogált a hasam alja, de már közel sem volt annyira vészes. Házas életet azt hiszem 3 nappal később kezdtünk élni (akkorra már nem éreztem abszolút semmi). A babáért mindent.... Nemigaz? :)
2011. márc. 4. 16:24
 2/4 anonim ***** válasza:
én nem éreztem semmit utána csak amikor csinálták de akkor nagyon!
2011. márc. 4. 16:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem tavaly augusztusban volt HSG-m, és minden rendben volt.Nem éreztem különösebben semmit se akkor, se utána csak örültünk, hogy minden rendben(2éve szeretnénk babát), majd próbálkoztunk de semmi.Majd inszem, és újból inszem.Mind sikertelen, pedig minden rendben velünk.Majd dec.észrevettek egy kis folyadékot a bal petevezetőben...műtétet javasoltak, amin túl vagyok már és most várom a csodát...rem.minden rendben lesz már!Ezt csak azért írtam le így nektek, hogy tudjátok van olyan is, hogy a HSG-n minden ok, előtte is, utána is, majd egyszer csak megjelenik valami az uh-n, amire az orvos sem tudja a választ, hogy mitől lett...Amúgy bátran lehet próbálkozni, amint jól esik, a kontrasztanyag elvileg felszívódik..
2011. márc. 5. 00:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2011. márc. 5. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!