Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valami betegségem lehet? Már...

Valami betegségem lehet? Már ez a második hónap hogy késik a mensim.

Figyelt kérdés
Decemberben 6-án jött meg aztán januárban 14-én és most február van és még mindig nem jött meg.Már 3 éve próbálkozunk a babóval és eddig mindig pontosan jött meg mostmeg mióta 2009-et írunk azóta teljesen felborúlt minden!Tegnap voltunk a Meddőségi központba és arra várok hogy megjöjjön és tudjak menni vérvételre!Jajj én már nagyon kivagyok...
2009. febr. 17. 19:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem volt olyan, hogy 3-4 hónapig nem jött meg mert nem volt peteérésem. Kaptam rá gyógyszert, de csak a következő 2 ciklusnál használt utána megint hónapokig kimaradt. Előtte rendszeres volt és nem tudjuk miért csinálom ezt.

19/L

2009. febr. 17. 19:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne idegeskedj! Nekem meg most 4 nappal hamarabb jött meg, nem tudom miért, soha nem volt még ilyen. Mi is már 4 éve próbálkozunk! Biztos mindennek meg van oka, jön az a baba, ha minden rendben lesz, ne aggódj!
2009. febr. 17. 19:26
 3/4 anonim ***** válasza:
nyugi, stressztől is késhet, hamarosan kiderül mi a baj, hidd el, már nem kell három évet várni a babára, szerintem valami hormonális gond lesz, kapsz gyógyszert, és beáll a dolog és a babóka is megjön, azért ha mentek apát is vizsgálgassátok!
2009. febr. 17. 22:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Már kivizsgálták a párom is és minden okés vele.Én meg a múlthéten voltam dokinál és azt mondta hogy cisztám van.Már volt 2 évvel ezelőtt is de nem maradt ki a mensim emiatt..Lehet hogy most emiatt van ez?!
2009. febr. 18. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!