Babát szeretnénk és eddig ez a hónap a legbiztatóbb,3 napja késik a hőm 36,9. Teszet még nem mertem csinálni mert sok volt már a kudarc. Légszi nézetek már a görbémre?
Vagy a 14. vagy a 18-19. napon volt ovulációd. Jókor voltatok együtt. Eddig jó a görbéd, de ebből sajna nem derül ki, hogy babás vagy-e vagy sem, csak ha megjön, vagy nem jön meg.
3 napos késésnél már próbálkozhatsz egy teszttel.
Köszönöm a válaszokat, biztatásokat.
Remélem baba lesz a dologba :)
Már nagyon régóta várunk rá.
Hozzá teszem a ciklusom mindig 27-28 napos, órát lehetne igazítani hozzá olyan pontos. Eddig nem késett soha.
Én adok neked egy tippet ha elfogadod.
Először is,remélem sikerült most a babó,szorítok neked érte.
De ha nem,akkor dobd ki a francba az lh teszteket,és ne méregesd feleslegesen a hődet sem.Nem vagyunk egyformák.Nekem pl sosem felelt meg a statisztikának a hőm,és mindig rosszkor voltunk együtt ezért nem jött össze a baba sokáig.És később sem úgy alakult a görbém ahogy várható lett volna,sokszor becsapott még terhesen is.Viszont,amióta magam figyeltem,a testem jelzéseit mikor van pém,azóta már 2 gyönyörű babát összehoztunk.
A peteérés jeleit figyeld meg magadon,és úgy időzítsetek.
Nálam pl enyhe mensi szerű görcsök kísérik,több a hüvelyváladékom,nyálkás áttetsző tojásfehérje szerű.Nekem ez a legbiztosabb jele a pé-nek.Ezzel a módszerrel,hogy így kifigyeltem mikor van pé-m,még a gyerekeim nemét is befolyásoltuk.És mindkétszer bejött az időzítéses módszer.
Ha rendszeres a ciklusod,akkor kb-ra amúgy is tudod mikor van pé-d.Figyeled a jeleit is,akkor biztosra mehetsz.
Nekem kb középidőben van,de nem mindig.Azt is észre veszem ha spontán van,mert akkor is vannak tünetek.
Sok sikert kívánok a babához,és ne görcsölj rá nagyon,mert az is oka lehet a sikertelenségnek.
11.07-nek!
Először is biztosnak kell lenned benne,hogy mikor van pé-d.
Ennek megfelelően kell az együttléteket időzíteni.
A fiú spermák gyorsabban mozognak mint a lányok,viszont rövidebb az élettartamuk.Tehát ha fiút szeretne a pár,akkor peteéréskor célszerű együtt lenni,mert mivel gyorsabbak nagyobb az esély fiúra.
A lányok lassabban mozognak,de hosszabb az élettartamuk.
Így ha lányt szeretne a pár,akkor pé előtt pár nappalra kell időzíteni az együttlétet,mert a lányok ki tudják várni az ovulációt a hosszabb életképességük miatt.
Nálunk ez a módszer 2x bejött.
Persze garancia semmire nincs,de logikusnak logikus a magyarázata.
Sok sikert mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!