Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a Parom Apukaja iker,...

Ha a Parom Apukaja iker, akkor mennyi az eselye hogy Nekunk is ikreink legyenek?

Figyelt kérdés
2009. febr. 17. 13:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az apa ilyen esetben nem sokat számít, hizen anyai ágon öröklődik az egypetéjű ikerterhesség. A kétpetéjű is, de az nem öröklődik, egyszerűen csak annyi, hogy egy cikluson belül több pete érik meg. Sűrűbben előfordul fogamzásgátló abbahagyása után és gyógyszerektől, pl. closty.
2009. febr. 17. 15:42
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem szamit az! Az ikrek csak az anya miatt ikrek. Ha ketpeteju, azert mert ket petesejt erik meg, ha pedig egypeteju, azert mert szetvallik az azamehben meg beagyazodas elott..es ez is csak az anyan mulik. A ketpeteju ikrek orklodhetnek, az egypeteju, csak ugy tortenik, asszem minden 240-bol egy, barkinek lehet. Azert tudom ennyire mert en is kivancsi voltam, es nemreg olvastam utana.
2009. febr. 18. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!