Lehetséges, hogy alig 7-8 nappal peteérés után, és az esetleges teherbe esés után már tüneteim legyenek?
Ne értsetek félre egyáltalán nem vagyok rágörcsölve a témára.Van már 2 babánk (5 és 1 évesek.)
Nem szeretnénk 3.-at.
Csak hát kb 2 napja ódzkodom kávét főzni,és émelygek,reggelente húz vissza az ágy,fáradt vagyok.
Mensimnek kb 1 hét múlva kéne megjönnie.Csak érdekelne a véleményetek,hogy szerintetek lehetséges-e,hogy ilyen korán beágyazódjon a baba,ha esetleg megfogant.(1 teszt már negatív lett,de túl korán teszteltem-TUDOM!!!
Köszi a drukkot!!!
Attól,hogy nem szeretnénk,természetesen megtartanánk,mert Isten adta...
De tényleg nem akarom beleélni magamat,mert lehet,hogy más okozza a tüneteket,és nem is vagyok áldott állapotban...
ovu után vagyok 9 nappal,és ma is negatív lett a teszt.
Azért csináltam még egyet,mert még mindig vannak tüneteim.
(szerintem nem betegség v. gyomor rontás,mert a család is ugyan azt a kaját eszi,és senkinek semmi baja...)
Ikres mami hatására,mert a bogarat a fülembe ültette... :)
33napra ma reggel megjött a bajom.
De a tüneteim még mindig fennállnak.Már 3 napja volt enyhe véres nyálkás folyásom,ilyen még sosem volt.Mindig azt hittem,hogy na majd másnap megjön,de nem.Ez így ment 3 napig.
Most ugyan vérzek rendesen,de a tünetek nem múltak el.Tesztek negatívak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!