Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki várja a kér csíkot március...

Ki várja a kér csíkot március 4-6-ra? Mit súg a női megérzésetek sikerült a baba?

Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 17:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Mi van veletek azóta?
2011. márc. 4. 13:47
 22/26 anonim ***** válasza:

nekem elmúlt a fehér folyásom. napok óta semmilyen sincs.

a hőm fent van 36,8-36.9 már napok óta.

dagad a mellem, de nem hiperérzékeny, és nem kemény, de hízott :)

fáradt vagyok, aludhatnékom van egész nap, bár ez betudható a hirtelen jött melegnek, (ami nálunk ma van).

2011. márc. 4. 16:23
 23/26 anonim ***** válasza:
Én nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, sikerült.....:):):):):):):)
2011. márc. 5. 07:43
 24/26 anonim ***** válasza:

Gratula az utolsónak!

És milyen terhességi tüneteket vettél észre magadon az ovud óta?

2011. márc. 5. 08:34
 25/26 anonim ***** válasza:
Igazából nagyon semilyet. Nem akartam bebeszélni magamnak semmit. Így utólag van egy olyan érzésem, mintha egy vízzel teli lufi lenne a méhem helyén.
2011. márc. 5. 09:47
 26/26 anonim ***** válasza:

Hahóóóó, észreveszi vajon valaki, hogy most írok? Én voltam a 2. válaszoló és a 12. is.

Holnap lesz egy éve, hogy pozi lett a teszt, elsőre. Akkor nem írtam meg, most pótolom.

Gyönyörű babavárásom volt, nov. 15.-én szültem, napra pontosan a kiírt dátumra. Kislányom lett, imádjuk apával :)

Veletek mi újság? Ki mikor szült, és milyen nemű a babája? Emlékeztek még, hogy izgultunk egy éve? írjon, kérem, aki észreveszi!!!

2012. márc. 6. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!