Ki várja a kér csíkot március 4-6-ra? Mit súg a női megérzésetek sikerült a baba?
Holnaputánra nem vártam a jelek szerint nem is jön ma este teszteltem 25-sel pozitívat!!!!:)))))))))))
Mindenkinek nagyon szorítok!
Utolsó, gratulálok tiszta szívből :))))))
Csajok, 9 nappal pé után ma kis vérpöttyel találkoztam, azóta semmi... ezt jó jelnek mertem venni :D
Utolsó előttinek gratulálok!Éreztél valami jelet?
A barna pötty beágyazódás.
Utolsó előtti vagyok.Semmit nem éreztem,eddig mindig éreztem mindenfélét,ebben a hónapban semmit:D
Egyetlen dologra lettem figyelmes a fehér testápoló szerű folyásra múlt hét elején.Mára csökkent még mindig van de jóval kevesebb!Szorítok Nektek csajok!
Köszönjük a drukkot!
Amúgy lányok, tervezitek a tesztelést, vagy vártok a mensitekig?
Én várok, nem akarok tesztet pocsékolni feleslegesen. Meg nekem a mensi kisebb csalódás mint a negatív teszt. Tehát ha nemvárt után még pár napig nem jön, csak akkor tesztelek.
én ma mingyi megjön érzésre ébredtem és napközben is érzem mintha folyna, de nem :) hét végére-köv hét elejére nem várom. nem tudom, nem merek reménykedni :S viszont furin érzem magam néha :D meg kicsi rám a melltartóm, szorít..szerintetek?
gratula a pozisnak!!! :)
Köszönöm a gratulációkat!Na mostan Csajok minden esély megvan a babásodásra!
Nálam az volt h 4 hónapja nem szedem bogyót,minden hónapban éreztem mindenfélét tojcsis nyák meg minden,vitaminoztam teáztam(palást cicka) sűrű együttlét.Ebben a hónapban folytattam a vitamint meg a teákat,meg elkezdtem a barátcserjét.Nem nagyon voltunk együtt,mert kevés volt az idő pörgős hónap volt és nem is figyeltem már rá...Egyedül a Jónás napjaimat számoltam ki ami egészen biztatónak tűnt már akkor is mert pont félidőre esett,hát nem mindenkire igaz ez úgy hogy jött a gondolat hogy valami lehet a levegőben:)Akkor szombatról vasnapra éjjel vagy ha úgy tetszik hajnalban gyűrtük apával a lepedőt szorgalmasan,és Isten megsegített pozitív lett:)))Nagyon boldogok vagyunk:)
Amit még el kell mondjak ebben a hónapban szó szerint semmi de semmi tünetet nem fedeztem fel magamon,egyedül a krémes fehér folyást és egy nagyon enyhe mindjárt megjön érzést ami mára egészen eltűnt.Holnapra nem vártam,és csak azért teszteltem mert elmentünk vásárolni apával és megsúgta valaki...tudom hülyén hangzik de rám jött egy érzés:tesztelj!:))))
Szóval szerintem ne görcsöljetek higgyétek el,én is már untam, mikor mondták de ez tényleg használ!Szerencsés vagyok végső soron,3 hónap alatt összejött:)Nagyon szorítok Nektek,írjatok majd!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!