Ma voltam orvosnál és az ultrahangon azt mondták hogy nem vagyok terhes pedig két teszt is halvány pozitív lett nektek már volt ilyen? És különböző teszt!
Figyelt kérdés
Léci mindenképp írjatok!!!!!2009. febr. 16. 11:24
11/15 A kérdező kommentje:
akkor lehet hogy csak 2-3 hetes lehetek?Nem?Azt az ultrahang látná?Szerintem nem!!!Ti mit gondoltok?
2009. febr. 16. 13:48
12/15 anonim válasza:
2-3 hetest még tuti nem látnak ultrahangon. Lehet hogy csak elbújt, vagy nem túl jó az ultrahangos orvos. Lényeg, hogy baba van a pocidban, mostmár csak meg kell találni. De azért tényleg mielőbb menj el újabb ultrahangra, nehogy úgy járj mint én. Nekem 6 hetesen nem találták a babát pedig 5 pozitív teszt is kimutatta, végül kiderült, hogy méhenkívüli terhesség volt. Persze azt is látni kellett volna, csak az ultrahangos doki nem volt a helyzet magaslatán. De neked biztos rendben lesz, úgyhogy ne ijedj meg. Nekem nagy görcseim is voltak és barnáztam is.
Gratulálok!
13/15 A kérdező kommentje:
Hétfőn tudok csak menni orvoshoz!!!!Imádkozok hogy ne legyen semmi baj!!!!
2009. febr. 16. 14:03
14/15 anonim válasza:
Szia, ha legalább 5-6 hetes terhes vagy, akkor már látnia kellene az orvosnak, mielőbb menj vissza, nehogy méhen kívüli legyen, s azért nem látja, de reméljük csak azért, mert még pici a terhesség.
15/15 anonim válasza:
Szia! Nekem se látott semmit, visszahívott pár nap múlva, akkor se látott semmit, vért vett, hcg vizsgálat, kórházi megfigyelés, mert méhen kívulire gyanakodtak, laporoszkópiát csináltak, de szerencsére mégsem méhen kívuli volt, hanem beluli elhalás :-( De elotte már erosen barnáztam és gorcsoltem is, úgyhogy korai vetélés volt. Kitisztították a méhem, most van a 2.menzim azóta, még egy hónap, s újra próbálkozhatunk. Remélem mindkettonknek sikerul. Nagyon drukkolok neked! Majd írj, hogy mi lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!