Ma voltam orvosnál és az ultrahangon azt mondták hogy nem vagyok terhes pedig két teszt is halvány pozitív lett nektek már volt ilyen? És különböző teszt!
Nekem volt hasonló, a Clearblue volt halvány pozitív (és nem is erősödött, a többi nega) és nem volt baba. Tehát hamis volt a teszt. De volt olyan hogy 3 tesztem is szépen látható + volt csak kicsit halványabb mint a C csík és az uh-n és a doki is azt mondta hogy nincs itt senki, ekkor 4 hetes és pár napos voltam. Egy hét múlva elmentem egy másik dokihoz és bizony ott volt a baba.
De még az is előfordulhat hogy felszívódik és ilyenkor pár nap múlva megjön. Tesztelj és ha erősödik a csík akkor ott baba van és csak korán mentél.
Szia!
Ugyanígy jártam mint Te, csak 4 teszttel amik különbözőek voltak, de mind halvány pozitív. Elmentem uh-ra, és semmit sem láttak, aztán 13 napos késéssel megjött a vérzésem. A mai napig nem tudom mi lehetett, de nem baba. Most viszont már 10 hetes vagyok 3 hónappal a "hamis" tesztek után :)
Remélem neked még csak nagyon fiatal a terhességed és azért nem látszik. Hallani ilyet is,és a remény hal meg utoljára! :)
Szia!
Nekem a 6 hetes ultrahangkor 13mm-es volt a petezsákom.
Szerintem mindenképpen keress fel másik orvost is!
16 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!