Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma voltam orvosnál és az...

Ma voltam orvosnál és az ultrahangon azt mondták hogy nem vagyok terhes pedig két teszt is halvány pozitív lett nektek már volt ilyen? És különböző teszt!

Figyelt kérdés
Léci mindenképp írjatok!!!!!
2009. febr. 16. 11:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt hasonló, a Clearblue volt halvány pozitív (és nem is erősödött, a többi nega) és nem volt baba. Tehát hamis volt a teszt. De volt olyan hogy 3 tesztem is szépen látható + volt csak kicsit halványabb mint a C csík és az uh-n és a doki is azt mondta hogy nincs itt senki, ekkor 4 hetes és pár napos voltam. Egy hét múlva elmentem egy másik dokihoz és bizony ott volt a baba.

De még az is előfordulhat hogy felszívódik és ilyenkor pár nap múlva megjön. Tesztelj és ha erősödik a csík akkor ott baba van és csak korán mentél.

2009. febr. 16. 11:29
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ugyanígy jártam mint Te, csak 4 teszttel amik különbözőek voltak, de mind halvány pozitív. Elmentem uh-ra, és semmit sem láttak, aztán 13 napos késéssel megjött a vérzésem. A mai napig nem tudom mi lehetett, de nem baba. Most viszont már 10 hetes vagyok 3 hónappal a "hamis" tesztek után :)

Remélem neked még csak nagyon fiatal a terhességed és azért nem látszik. Hallani ilyet is,és a remény hal meg utoljára! :)

2009. febr. 16. 11:29
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszi hogy irtatok!!!
2009. febr. 16. 11:40
 4/15 A kérdező kommentje:
Az orvos megnézte a Méhszájat és azt mondta hogy 5-6 hetes lehetek!!!!azt írták a papírra hogy uterus nagysága:42*56 .Nyh:7mm
2009. febr. 16. 11:44
 5/15 anonim ***** válasza:
Szia. HÁt nem tudom, 5-6 hetesen már legalább egy petezsákot kéne látni, és a 7mm-es nyálkahártya nagyon vékony! Nekem 4 hét 4 naposan volt 15mm-es! De kívánom a legjobbakat!
2009. febr. 16. 12:13
 6/15 anonim ***** válasza:
ez nem igaz, a petezsákot nem kell még ilyenkor látni, a nyálkahártya is jó, ha megtapadt benne a sejtcsomó, ne aggódj, ha a doki azt mondja baba, akkor az is. az, hgy kinek milyen volt, vagy milyen szokott általában az tök mindegy, egyrészt nem pontos a mérés, ráadásul egy-két nap alatt sokat változhat minden odabent, hiszen most mindent dupláz a kicsike naponta!
2009. febr. 16. 12:31
 7/15 A kérdező kommentje:
most csináltam 2 tesztet és pozitív lett mind kettő és sokkal erősebb a csík mint amit szombaton csináltam.Ennyi teszt nem lehet rossz!!!!
2009. febr. 16. 12:33
 8/15 anonim ***** válasza:
Akkor baba van, viszont keress fel egy másik dokit, mert a 7 mm-es nyálkahártya nagyon vékony ahhoz hogy rendesen megtapadjon. A doki adni fog olyan gyógyszert ami segít és igyál palástfű teát! Pihenj sokat! Gratulálok!
2009. febr. 16. 13:04
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszike hétfőn megyek !!!!akkor miért nem látták ultra hangon?
2009. febr. 16. 13:30
 10/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a 6 hetes ultrahangkor 13mm-es volt a petezsákom.

Szerintem mindenképpen keress fel másik orvost is!

16 hetes kismama

2009. febr. 16. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!