Milyen orvos dr. Tidrenczel Zsolt? Emberséges?
Szia!
Csak és kizárólag jókat tudok neked írni róla.
A Horváth utcában Budán van a magánrendelője.
Én 2 éve nála szültem,és most május végére várom kislányom szintén őt választottam.
Röviden annyit hogy nagyon megbízható,emberséges,jó szakorvos.Engem császározott,mert nagy volt a baba..gyönyörűen összevarrta a hasam,szinte nem is látszik...Arról nem is beszélve hogy minden reggel vizit elött benézett megkérdezte hogy vagyunk,vizitnél mindíg jelen volt,és napközben is minden nap benézett rám,míg ez a többi szobatársam orvosairól nem vol elmondható,ők úgy hajkurászták orvosait.Engem pedig nagyon jó érzéssel töltött el hogy ilyen törődő dokim van,amit mások is észrevettek.
Csakis ajánlani tudom!!!
Nulla empátia, semmi emberség! Egy gép!
Az ilyen minek megy orvosnak?!
Hát én nem éreztem benne empátiát semmit sem. Irtó durván csinálta a vizsgálatot is. Kemény, kimért volt. A hozzáértését is megkérdőjelezném, aminek az oka: óriási külső miómagöböm volt /van. Azt mondta műteni kell, de 50 %, hogy rámegy a méhem. Viszont szerinte nincs más választásom, mivel így 100 %-ig biztos benne, hogy nem tudok kihordani egy terhességet. Nem mentem hozzá többet. Nos, 1 évre rá született a kisfiam, 40+3 napra, makk egészségesen. A terhesség komplikáció mentes volt, igaz,vigyáztam is magamra nagyon. Hamarosan születik a kistesó is!! Itt ráadásul végig emelgetnem kellett a "nagyfiamat".
Ha nála maradtam volna, akkor ki tudja.. Talán egy egész más élettörténetem lenne...
Viszont a barátnőm nála szült kettőt, és meg van vele elégedve, szóval fene tudja.
Én örülök, hogy nem rá esett a választásom, mivel konkrétan depressziós lettem, amikor hozzám vágta a "hideg tényeket". Szerencsére nem lett igaza!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!