Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen orvos dr. Tidrenczel...

Milyen orvos dr. Tidrenczel Zsolt? Emberséges?

Figyelt kérdés
2009. febr. 16. 00:28
 1/5 anonim válasza:
Én nála szültem 2,5 évvel ezelőtt és a másodikat is nála szeretném. Szerintem nagyon jó orvos. Semmi rosszat nem tudok róla mondani.
2009. márc. 24. 17:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Csak és kizárólag jókat tudok neked írni róla.

A Horváth utcában Budán van a magánrendelője.

Én 2 éve nála szültem,és most május végére várom kislányom szintén őt választottam.

Röviden annyit hogy nagyon megbízható,emberséges,jó szakorvos.Engem császározott,mert nagy volt a baba..gyönyörűen összevarrta a hasam,szinte nem is látszik...Arról nem is beszélve hogy minden reggel vizit elött benézett megkérdezte hogy vagyunk,vizitnél mindíg jelen volt,és napközben is minden nap benézett rám,míg ez a többi szobatársam orvosairól nem vol elmondható,ők úgy hajkurászták orvosait.Engem pedig nagyon jó érzéssel töltött el hogy ilyen törődő dokim van,amit mások is észrevettek.

Csakis ajánlani tudom!!!

2010. máj. 14. 08:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nemrégiben voltam nála barátnőim tanácsára, nagyon meg voltam elégedve. Nagyon emberséges, mindent elmagyaráz kérés nélkül, alapos, türelmes. Biztosan nála fogok szülni!
2013. márc. 26. 09:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Nulla empátia, semmi emberség! Egy gép!

Az ilyen minek megy orvosnak?!

2015. máj. 28. 13:31
 5/5 anonim válasza:

Hát én nem éreztem benne empátiát semmit sem. Irtó durván csinálta a vizsgálatot is. Kemény, kimért volt. A hozzáértését is megkérdőjelezném, aminek az oka: óriási külső miómagöböm volt /van. Azt mondta műteni kell, de 50 %, hogy rámegy a méhem. Viszont szerinte nincs más választásom, mivel így 100 %-ig biztos benne, hogy nem tudok kihordani egy terhességet. Nem mentem hozzá többet. Nos, 1 évre rá született a kisfiam, 40+3 napra, makk egészségesen. A terhesség komplikáció mentes volt, igaz,vigyáztam is magamra nagyon. Hamarosan születik a kistesó is!! Itt ráadásul végig emelgetnem kellett a "nagyfiamat".

Ha nála maradtam volna, akkor ki tudja.. Talán egy egész más élettörténetem lenne...

Viszont a barátnőm nála szült kettőt, és meg van vele elégedve, szóval fene tudja.

Én örülök, hogy nem rá esett a választásom, mivel konkrétan depressziós lettem, amikor hozzám vágta a "hideg tényeket". Szerencsére nem lett igaza!!!!

2017. febr. 7. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!