Mi lehet velem? Nem lehet baba így?
14-én voltam együtt utoljára a párommal, 15-én megjött a menzeszem.Amúgy mindig 20-21 körül szokott megjönni.Pharmatexel védekeztünk.
Erre tegnap iszonyatosan elkezdett este szúrkálni a méhem, mintha a kést élesen felszúrták volna.Ma meg pecsételő sötétbarna folyásszerűségem van, de csak 5-6 csepp körül.
Kedves Kérdező!
Én elsőre azt mondom hogy, én nem szedek fogamzásgátlót.
Fogalmam sincsen mit okozhat.
Viszont elmondom nekemmi baj és mit kezdtem vele.
Nekem a mensim elsönapjától számított 14-diknapon volt peteérésem. El is kezdett fájni a bal oldalmi petezsák és a méh tájéka ésnem maradt abba.
A mensim 21-én megjött a fene egye meg. Bocsi.
De az hogy, végig fájt így most hétfőn vettem a teszveszen 15db ovulációs tesztet és 2terhességit.
Hétfőn vettem át és bizony cső pozitívat mutatott az ovu teszt.
Fent van a hőmérsékletem és ilyesmi.
A terhes teszt negatív.
Na már most ma elmentem a dokihoz és azt mondta hogy, előfordul spontán tüszőrepedés még mensi alatt is lehetséges.
Egyenlőre ultrahangon nem látott semmi és ha 10napig fent maradna a hőm akkor kell vissza menjek de szinte biztosan nincsen baba mert csak 3mm-es a méh fala.
Vagy hogyis mondjam.
Én azt tudom neked tanácsolni hogy, (ja és én is ezt csinálom mert a doki is meg itt a csajok is javasolják) holnap első dolgod legyen vásárolni ovulációs vagy tesztet.
Akár úgyis hogy, pisilsz egy tiszta kis üvegbe pohárba valamibe és aztán leszaladsz a gyógyszertárba. Vagy a teszveszen is ha ismered ezt a honlapot leütöd most az aukciót és holnap már át is veheted.
Ja és 90ft/darab egy lyen.
Megcsinálod mindenképpen reggeli pisiből és meglátjuk mit mutat.
Mert az ovu tesztet is lehet joslónak használni a terhességre és ha azért van a szurka mert esetleg spontán peteérésed van akkor meg azt mutatja ki.
Én azt ajánlom próbáld ki.
És az ovutesztet azért ajánlom mert a terhességi a beágyazódást követően mutat valamit 3-4 nappal.
Attól függ milyen érzékenységüt veszel.
Az ovu meg már sokkal elöbb megjosólhatja az esetleges babát.
Ha pozit mutat és másnap megcsinálva erősödik és így tovább akkor a terhességiu is elöbb utobb kimutatja a babát.
Egyébként lehet az első válaszoló ezt a mondatodat értette félre mert így írtad : 14-én voltam együtt utoljára a párommal, 15-én megjött a menzeszem
Ha nem írtad volna hogy, 10napja voltatok együtt akkor lehet én is azt válaszoltam volna mint az elöttem lévő.
Vagy most én értettem félre?
Na de talán értetted a válaszom és ha babára gyanakszol akkor csináld amit javasoltam és kérdezz vissza bátran ha nem értessz valamit.
Szép estét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!