Ki ismeri a jónás naptárt? Ezzel a módszerrel sikerült valakinek teherbe esnie?
Melinda!
És neked sose hozta ki a jónás napodat menstruáció idejére? Mert nekem sajnos szinte mindig ekkorra tette a naptár :(
Az olvastam, hogy a jónás nap előtti 3 napokon érdemes együtt lenni a férjemmel, a jónás napon már nem. így van ez?
köszi!
Ugyan nem nekem szólt a kérdés, de azért válaszolok, ha nem baj:)
Igen, az előtte lévő 3 napon kell együtt lenni. A jónás napodon is lehettek együtt, de a lényeg, hogy pont a Jónás napra érjenek oda a kiskatonák, így az a lényeg, hogy előtte legyetek együtt.
Köszi!
Legutóbbi jónás napom előtt 2 nappal voltunk együtt (ekkor még nem tudtam semmit a jónás naptárról, ez véletlen volt). A jónás napomon jött meg a menstruációm (és sajnos a továbbiakban is a menstruációm idején van jónás nap.)
Ez azt jelenti, hogy nem történhetett beágyazódás, mert épp levált a méhnyálkahártyám?
A beágyazódás leghamarabb a megtermékenyítéstől számított 7. napon kezdődik, és nem te lennél az egyetlen, aki mensi alatt esik teherbe, spontán peteérés is lehet:)
És elvileg nem kizárt, hogy 7 nap alatt annyit vastagszik a nyálkahártya, hogy be tud ágyazódni:)
Azt is megpróbálhatod, hogy együtt vagytok a jónás naptár szerint is, ée veszel ovu tesztet, és középidőben figyeled, mikor van ovu, és akkor vagytok együtt.
De a legcélravezetőbb két naponta együtt lenni, és akkor biztosan nem hagytok ki egy peteérést sem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!