Született már valakinek OAT szindróma mellett (bármilyen módszerrel) babája?
Szia elég régi már a kérdés, de én válaszolnék!
Igen bizony született nálunk!
2008-ban december elején diagnosztizálták a férjemnél az OAT szindromát,mivel szerettünk volna babát felkerestünk egy meddőségi klinikát, tt derült, ki az OAT szindroma a férjemnél 1/10 mozgási aránnyal azt mondták , iratkozzunk fel lombikra,mert ilyen rossz eredménnyel másban nem nagyon reménykedhetünk! úgy is tettünk, 2009. júniusára kaptunk időpontot, nálam 2009 januárjában végeztek egy petefészek átfúvást, elzáródás nem volt! Csodák csodájára 1 hónapra rá spontán teherbe estem el sem mertük hinni!:) Megszületett kislányunk 3770grammal és 51 cm-rel! A babánkat letudták egy csodának azt mondták nem kell szednem fogamzásgátlót szülés után, mivel úgy sem lesz már baba! Mit ad isten 3 hónapos volt a pici lányom mikor kiderült ismét babát várunk!:) Meg is lett a második kislányunk 3300grammal és 51 cm-rel így lett a két kislány között 13 hónap korkülönbség! Most már szedek fogamzásgátlót, szeretnénk majd még egy kisbabát, de nem most! Mindenkinek üzenem aki hasonló gonddal küzd fel ne adja sohasem, itt a példánk mindig van remény!!!
Tejóég :) De jó ilyet olvasni :) Tényleg csoda babák a lányaitok :)
Nekünk azóta lombikkal született meg a kisfiunk, tesó azóta se sikerül :(
Sajnos nem mert kétszer is ez jött ki nála, nagyon nagyon rossz aránnyal, azért írtam, hogy sajnos mert akkor 2008-ban éppen karácsony előtt kaptuk a diagnózist, és nagyon szomorú karácsonyunk volt:(
De fentről kárpótoltak érte:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!