Tesztelek reggel, de. Többi lent?
A lényeg: a ciklusaim amióta abbahagytam a tabit 32-34 napra jött meg, majd volt egy 45 napos ciklusom amikor elmentem dokihoz,hátha terhs vagyok, de nem voltam viszont látott egy érett tüszőt :) csak sajna másnap jan.8-án meg is jött. 9,10-én együtt voltunk meg utána is nagyon sűrűn, voltak napok mikor többször megkívántuk egymást :) ma már a 48. ciklusnapomon járok reggel tesztelek. "Tünetek": 1-2 hete mell érzékenység (hol erősebb hol gyengébb), haspuffadás estére (kb mintha 4 hónaps terhes lennék), ha megéhezem és nem eszem gyomorégés amelyet rögtön hányinger követ, kérdésem a szokásos :D Tapasztalt már ilyet valaki, vagy tesztelt pozitívat? Reménykedem nagyon, de félek a reggeli teszttől :/ rossz volt a múlthónapban is negatívat látni :(
U.i.: nem mérem a hőm, nem ovutesztelek, nem figyelem annyira szal sajnos nem tudom mikor lehetett esetleg pé-m :/ csak ezek most nagyon feltűntek a mostani "tünetek"
Szia!
Ezek lehetnek babás tünetek, de lehetnek cisztás tünetek is. :-(
Nagyon szurkolok Neked. Megcsináltad már a tesztet? Oké, tudom, még csak 7 óra van:) De sajnos nekem a reggeli hőm alapján megint meg fog jönni és ilyenkor nem tudok aludni. Már 26 hónapja nem jön a baba...
M
Mi lett kedves kérdező?
Sajnálom hogy nem jön a baba utolsó válaszoló
Köszönöm az együttérzést. Egy kicsit aggódom mert már a 36. évemben vagyok. Már volt egy inszem is, az sem sikerült és ráadásul borzasztóan megviselt lelkileg. Jövő hónapban megint megyünk.
M.
Én is ugyanebben a helyzetben vagyok most.
ma járok a 45. napomon. :(
Én már azt várom, hogy jöjjön meg rendesen, mert már megvan a beutalóm a 3. napi vérévtelre....csak még nem jött meg. De szerintem ebben a hónapban már nem is fog megjönni, biztos, hogy most kimarad egy vérzésem... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!