Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől van az, hogy vasárnap...

Mitől van az, hogy vasárnap óta menzi szerű görcseim, és petefészekszurka van? Nekem ilyen nem volt, mára nem várom.

Figyelt kérdés

kis mellfeszülés,nagy puffadt has,ami szokatlan,és ha megjön akkor görcsölök,és csak 1 napot.vasárnap kezdtem görcsölni,és na ,gondoltam megjön akkor,m,ert eddig mindig ugy volt.

De most nem.........4 napja hasszurka,és ami szokatlan még nekem az a sok krémes nyák,mert menzi elött napokkal már vizes a nyákom.Babó lehet?hőm 36.9.alaphőm 36.5

köszönöm a válaszokat

2011. febr. 23. 17:30
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
teszteltem negatív:-(
2011. febr. 24. 13:58
 22/23 anonim ***** válasza:
Nyugi szerintem még van remény ne keseredj el legalábbis amíg nem jön meg addig semmiképp!
2011. febr. 24. 15:49
 23/23 anonim ***** válasza:
a negativ teszt meg nem jelent semmit se, hetfore vartam en is, csak volt egy fura erzesem, hogy ketten vagyunk. tegnap reggeli teszt negativ lett, de ma reggel ujra probaltam es vegre nagyon halvanyan de ketto lett, szoval ne csuggedj
2011. febr. 24. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!