Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől van az, hogy vasárnap...

Mitől van az, hogy vasárnap óta menzi szerű görcseim, és petefészekszurka van? Nekem ilyen nem volt, mára nem várom.

Figyelt kérdés

kis mellfeszülés,nagy puffadt has,ami szokatlan,és ha megjön akkor görcsölök,és csak 1 napot.vasárnap kezdtem görcsölni,és na ,gondoltam megjön akkor,m,ert eddig mindig ugy volt.

De most nem.........4 napja hasszurka,és ami szokatlan még nekem az a sok krémes nyák,mert menzi elött napokkal már vizes a nyákom.Babó lehet?hőm 36.9.alaphőm 36.5

köszönöm a válaszokat

2011. febr. 23. 17:30
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne egyet tesztelni...
2011. febr. 23. 17:31
 2/23 A kérdező kommentje:
nem korai ez még,hogy teszteljek?csak kérdezem?Van 1 tesztem itthon,lehet holnap reggel megcsinálom.feszült vagyok,és türelmetlen,és 3 napja,magyarul zabálok,amit sosem szoktam
2011. febr. 23. 17:34
 3/23 anonim ***** válasza:

Én menszi előtt 3 nappal teszteltem :)

Halványan már akkor látszott.

Holnap szerintem tesztelj, de ha nem látszik semmi, akkor se keseredj még el. Teszt érzékenységétől is függ.

Drukkolok, majd írj mi lett az eredmény!!!

2011. febr. 23. 17:36
 4/23 A kérdező kommentje:
25 ös a teszt ami itthon van.rendben holnap megcsinálom reggel:-9és irom mi lett,de nem remélykedem............
2011. febr. 23. 17:42
 5/23 anonim ***** válasza:

mintha én írtam volna csak egy hónappal ezelött.

nálam nem volt baba. :(

2011. febr. 23. 18:23
 6/23 A kérdező kommentje:
kedves utolsó,késett neked?vagy miket éreztél akkor?köszönöm a válaszodat
2011. febr. 23. 18:38
 7/23 anonim ***** válasza:

Hő rendben!

Remélem baba van!Tesztelj!!!A negából még lehet pozi!Ha meg pozi,van minek örülni!!:-)

Neked mikor szokott megjönni?

(Nekem ha reggel 8-ig nem jön meg,babás vagyok!:-))

8+1 km

2011. febr. 23. 19:16
 8/23 A kérdező kommentje:

kb fél éjje éjjel jött meg,szóval mikor felkeltem akkor már bummmm volt:-(

akkor holnap tesztelek 25 össel,de szerintem nega lesz.

2011. febr. 23. 19:22
 9/23 A kérdező kommentje:
új tünetet észleltem magamon most kb fél órája,olyan égő-bizsergő érzésem van a melleimban.Ilyet még nem éreztem.OK tudok lehet menzi jele is:-(
2011. febr. 23. 19:25
 10/23 anonim ***** válasza:
Én is drukkolok nagyon neked! Nekem halvány pozitív tesztem van! De úgy félek, hogy nem fog erősödni!
2011. febr. 23. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!