Mitől van az, hogy vasárnap óta menzi szerű görcseim, és petefészekszurka van? Nekem ilyen nem volt, mára nem várom.
kis mellfeszülés,nagy puffadt has,ami szokatlan,és ha megjön akkor görcsölök,és csak 1 napot.vasárnap kezdtem görcsölni,és na ,gondoltam megjön akkor,m,ert eddig mindig ugy volt.
De most nem.........4 napja hasszurka,és ami szokatlan még nekem az a sok krémes nyák,mert menzi elött napokkal már vizes a nyákom.Babó lehet?hőm 36.9.alaphőm 36.5
köszönöm a válaszokat
Na,nem félni lányok.Minden oké lesz.Erősödni fog,de ugyanolyat használjatok!!
Kérdező,tehát már éjszaka bumm "kellett" volna,hogy legyen??Tehát késik??:-)Ez jó!!!!!:-)
kedves utolsó,ha ma éjjel nem jön meg akkor igen késik .de ez még nem 100% tudom,de a melleim!!!Mi van velük?
menzikor csakis a menzi megjöttekor fáj a hasam,és a cicim is,
de most vasárnap óta egyfolytában érzem a hasam,és a cicim,de ma este bizsereg,és ég.Remény hal meg utoljára,IGAZ LÁNYOK!!!!
szia.tesztelj.ha negativ,ne keseredj el,hiszen abbol még lehet pozi is.25-ös elég erös,szoval lehet hogy még nem mutat semmit.De amig nem jön meg nem szabad feladni.
Nállam is igy kezdödött...8+4km
18:23-as vagyok
majdnem 1 hónapot késett, végig majdnem megjön érzésem volt de olyan durva hogy minden pisinén úgy gondoltam hogy most biztos megjött, a mellem nagyon bekeményedett és a bimbóm álldogált nonstop. és ogen ez a nyák na ezt én is furcsáltam mert nekem ilyen még nem volt. a hőm u.a.
de mint kiderült 25mm es cisztám volt, amit sikeresen kimenstruáltam 8 napon keresztül (5 nap helyett) ami szintén furcsa volt. így most kíváncsian várom mikor és hogy fog megjönni legközelebb.
De attól neked megy a drukk. :) lehet nálad másképp végződik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!