Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől van az, hogy vasárnap...

Mitől van az, hogy vasárnap óta menzi szerű görcseim, és petefészekszurka van? Nekem ilyen nem volt, mára nem várom.

Figyelt kérdés

kis mellfeszülés,nagy puffadt has,ami szokatlan,és ha megjön akkor görcsölök,és csak 1 napot.vasárnap kezdtem görcsölni,és na ,gondoltam megjön akkor,m,ert eddig mindig ugy volt.

De most nem.........4 napja hasszurka,és ami szokatlan még nekem az a sok krémes nyák,mert menzi elött napokkal már vizes a nyákom.Babó lehet?hőm 36.9.alaphőm 36.5

köszönöm a válaszokat

2011. febr. 23. 17:30
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
grat neked!miért félsz?tüneteid?mikorra nem vártad?
2011. febr. 23. 19:36
 12/23 anonim ***** válasza:

Na,nem félni lányok.Minden oké lesz.Erősödni fog,de ugyanolyat használjatok!!

Kérdező,tehát már éjszaka bumm "kellett" volna,hogy legyen??Tehát késik??:-)Ez jó!!!!!:-)

2011. febr. 23. 19:40
 13/23 A kérdező kommentje:

kedves utolsó,ha ma éjjel nem jön meg akkor igen késik .de ez még nem 100% tudom,de a melleim!!!Mi van velük?

menzikor csakis a menzi megjöttekor fáj a hasam,és a cicim is,

de most vasárnap óta egyfolytában érzem a hasam,és a cicim,de ma este bizsereg,és ég.Remény hal meg utoljára,IGAZ LÁNYOK!!!!

2011. febr. 23. 19:44
 14/23 anonim ***** válasza:
Tegnapelőtt kellett volna hogy megjöjjön! Semmi tünetem nincs semmit nem érzek!
2011. febr. 23. 19:52
 15/23 A kérdező kommentje:
van képed a tesztről???felteszed ha van?
2011. febr. 23. 19:56
 16/23 anonim ***** válasza:
Nekem nincs képem sajnos!
2011. febr. 23. 20:04
 17/23 anonim ***** válasza:

szia.tesztelj.ha negativ,ne keseredj el,hiszen abbol még lehet pozi is.25-ös elég erös,szoval lehet hogy még nem mutat semmit.De amig nem jön meg nem szabad feladni.

Nállam is igy kezdödött...8+4km

2011. febr. 23. 20:18
 18/23 anonim ***** válasza:

18:23-as vagyok

majdnem 1 hónapot késett, végig majdnem megjön érzésem volt de olyan durva hogy minden pisinén úgy gondoltam hogy most biztos megjött, a mellem nagyon bekeményedett és a bimbóm álldogált nonstop. és ogen ez a nyák na ezt én is furcsáltam mert nekem ilyen még nem volt. a hőm u.a.

de mint kiderült 25mm es cisztám volt, amit sikeresen kimenstruáltam 8 napon keresztül (5 nap helyett) ami szintén furcsa volt. így most kíváncsian várom mikor és hogy fog megjönni legközelebb.

De attól neked megy a drukk. :) lehet nálad másképp végződik

2011. febr. 23. 21:06
 19/23 A kérdező kommentje:
nekem nincs cisztám,most voltam dokinál 1 hónapja:-)
2011. febr. 23. 21:17
 20/23 anonim ***** válasza:
Megcsináltad a tesztet?Mi lett az eredmény?
2011. febr. 24. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!