Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyenkor gond lehet, nyugtassa...

Ilyenkor gond lehet, nyugtassatok meg?

Figyelt kérdés

Szóval az utolsó mensim késett 2 napot. Igaz megjött, de kb. 3 napig tartott, de ebből is kettő barnázás, a többi mondjuk rendes "vér" volt! Bár feltűnt, hogy kevés. De nem idegesített, mert itt mindenki azt mondta,hogy a piros színű, akkor nem lehet terhesség. Azóta azonban sokat szúrkál a köldököm alatt, és pár napja a cigi után hányingerem van. Elszívni elbírom, de hányingerem van. Most ismét eszembe jutott,hogy mi van ha baba van! Eléggé rosszul sikerült az elmúlt ciklusom. Értem ezt arra, hogy sok volt a vendégség, alkohol, cigi és volt székrekedésem is, amire vettem be hashajtót. Ha Isten ne adja baba van, akkor mennyire károsíthattam őt? Nem merek tesztet venni, elhessegetem magamtól, mert félek,hogy terhes vagyok és baja lett a babának! Kicsit kétségbe vagyok esve! Férjemnek sem mertem még felhozni!

köszi

2011. febr. 23. 13:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Húúú,de izgulok!!!

Megírod,ugye???

2011. febr. 23. 14:42
 12/17 A kérdező kommentje:
Meg, persze! De szerintem nem vagyok az, csak már túlpörgetem magam! De megírom, ígérem!:)
2011. febr. 23. 15:00
 13/17 anonim ***** válasza:

Délutános a férjed?:-)10 után jön?

Vagy meddig izguljak??:-)

2011. febr. 23. 16:39
 14/17 anonim ***** válasza:
Szijja nálam ugyanez a helyzet van kevés menszi az az 1 nap vér a másik 2 barnás nap volt. a melleim ugyanugy duzzadtak menszi ota pedig már ienkorra nem szokott az lenni, és február 9.én jött meg. bár fájni nem fájnak a melleim. viszont a hőm is 36.6 ugyhogy emiatt sem hinném h terhes lennék. de ez a megdagadt cici meg kevés menszi kicsit fura:S
2011. febr. 23. 16:46
 15/17 A kérdező kommentje:
Helló lányok! Vettünk tesztet, de megbeszéltük,hogy csak reggel csinálom meg! De egyébként úgy érzem,hogy nincs baba! NA mindegy, reggel megírom! Türelem!:))))
2011. febr. 23. 21:06
 16/17 A kérdező kommentje:

Negatív! Ennek most azért örülök! Elvileg két hónap múlva viszont azért kell szurkolni, hogy két csíkos legyen!:)

Köszi mindenkinek!

2011. febr. 24. 08:11
 17/17 anonim ***** válasza:

Szia!

A második vagyok.

A mensim ugyanolyan volt, nálunk a családban ez előfordult, onnan vettem észre, hogy babát várok, hogy elkezdett nőni a pocim (nagyon vékony alkat vagyok, egyből meglátszott), és a cicim is. :)

2011. febr. 24. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!