Másnak is szokott fájni a dereka peteérés idején?
Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 08:34
11/13 anonim 

válasza:

Nah csajok megcsináltam a tesztet, negatív lett, gondoltam én, csak azt nem értem mi ez a oltári erős derékfájás, azoktól kérdezném akik így voltak, hogy ovuláció után mikortól jelentkezett náluk ez a derékfájás? Már a kimaradt mensi előtt, vagy csak utána? Első gyereknél nem emlékszem már, hogy hogyan volt nekem olyan régen volt.
12/13 A kérdező kommentje:
Én is csináltam tesztet,de nekem is negatív lett.Eddig sosem éreztem semmit peteéréskor,lehet valami gyulladás lehet most.
2011. febr. 22. 19:38
13/13 anonim 

válasza:

Ezek szerint terhesek nem vagyunk, vagy csak még nem tudunk róla. Én is agyalok ,hogy mi lehet, mert tényleg nagyon erős ez a derékfájás, a farokcsontba is keményen fáj, és mensis érzésem is van nem kicsit, pedig még az odébb van.Nem emeltem nehezet, nem volt hirtelen mozdulat ami miatt becsípődhetne egy ideg, na meg az nem járna mensis fájással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!