Másnak is szokott fájni a dereka peteérés idején?
Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 08:34
1/13 anonim 

válasza:

Szia. Nekem lassan 2 hete fáj a derekam, és már 5 napja meg kellett volna jönnie. Én sem tudom miért fáj! Szerintem ez egyénenként változó. Minden nő más, valakinek fáj valahol,valaki semmit nem érez!
2/13 anonim 

válasza:

Kedves válaszoló! Nem akarsz még tesztelni? :) Van akinél ez az első tünet.
3/13 anonim 

válasza:

Nekem peteeres idejen olyan gorcseim vannak, hogy alig birom oldalt meg a derekamban. Mikor tini voltam, nem tudtam, hogy mitol van, meg korhazban is voltam. Nekem sokszor olyan eros, mint egy vakbelgyulladas. Fajdalomcsillapito enyhiteni szokta.
4/13 anonim 

válasza:

Ja egyebkent masodiknak igaza van, nekem a nagyon eros derekfajas volt az elso terhessegi tunetem.
5/13 A kérdező kommentje:
Nekem kb egy hete fáj a derekam,meg a hasamba a mindjárt megjön érzés.Kinek mi a tapasztalata meddig szokott tartani a peteérés?Az a baj, hogy így még szexelni sincs kedvem a kellemetlen hasfájás miatt,pont amikor kéne hogy a baba összejöjjön.
2011. febr. 22. 08:47
6/13 anonim 

válasza:

Jájj. ..,most a fülembe ültettétek a bogarat, le is zavartam a férjemet tesztért, mivel két napja olyan erős derékfájásom van, hogy mozogni is alig bírok, pedig rám ez nem jellemző, igaz valószínűleg nega lesz a teszt mert elvileg most volt pé-m, bár előző mensim elég rövidke volt, de hátha:)
7/13 anonim 

válasza:

Még azt akartam írni, hogy nekem pé-kor sosem fájt a derekam csak a petefészek környékén picit.
8/13 anonim 

válasza:

Ezt most nem értem. Ha 5 napja késik, akkor hogy lehetett most peteérésed? Akkor kb. 19 napja kellett, hogy legyen, nem??????
9/13 A kérdező kommentje:
09:10-es válaszoló megcsináltad a tesztet?
2011. febr. 22. 10:16
10/13 anonim 

válasza:

Ez akkor nem a peteerestol van, mert az nem tart egy hetig. Nekem az eros fajdalom kb. fel-1 napig szokott tartani peteereskor. Viszont nekem ugy volt, hogy mikor terhes lettem, azonnal borzaszto derekfajasom lett. Olyan jellegu, amilyen meg sosem volt es az egesz terhessegemet, sot meg utana is vegigkiserte ez a fajdalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!