A Budai Meddőségi Központtal (Szt János Kórház) kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
2009. febr. 14. 17:24
11/20 A kérdező kommentje:
A SOTE-n is van meddőségi klinika, oda járunk. Most nem tudom, hogy ez az I. vagy a II. számú klinikán van, de ez is kifejezetten meddőségi részleg. Amúgy most nézem, hogy ezt a kérdést februárban írtam ki, de mi csak júliusban voltunk először itt. Sajnos a férjem spermavizsgálata nagyon sok időt vett igénybe, mert, nem kapott időpontot csak októberre (az urulógiát tatarozták vagy mi) és így csak októberre tudtunk a meddőségire is visszamenni. Gondolom majd most jönnek egyéb vizsgálatok, esetleg inszem. Mindegy, ha jövő héten megjön, akkor azért, ha meg nem akkor azért megyek vissza. Neked gratulálok, az újabb babához! Majd ide megírom, hogy megjött-e vagy sem, persze csak, ha érdekel.
2010. febr. 6. 12:56
12/20 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok. Spontán sikerült a baba, 25 hetes vagyok. Volt 3 sikertelen inszem, és jött a pihenőhónap... :)
13/20 A kérdező kommentje:
Szia! Szívből gratulálok! Remélem egyszer én is csatlakozom hozzátok!
2010. febr. 8. 19:09
14/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Persze megint megjött! Hétfőn már megyek is orvoshoz. Kíváncsi vagyok, mi lesz tovább. Ha érdekel titeket, megírom.
2010. febr. 13. 13:23
16/20 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi az érdeklődést! Semmi nem volt, csinált uh-t és megint closilt kapok, 3 hónapig. Hétfőn megint megyek vérvételre és uh-ra. Bár már kaptam clostilt és nem lett baba, de akkor még nem kaptam Bromocriptint. Azért hétfőn lehet rákérdezek, hogy mikor lépünk tovább valamerre! Majd még írok!
2010. febr. 18. 19:34
17/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok! 3 pete érett meg, ma kaptam Choragon injekciót, majd vissza kell mennem, ha megjön vagy, ha nem. Hát, kíváncsi leszek! Drukkoljatok!
2010. febr. 23. 19:47
18/20 anonim válasza:
Én drukkolok neked!Ez szerintem már haladás!
19/20 A kérdező kommentje:
Hello, sajnos ma megjött. Úgyhogy talán majd következő hónapban.
2010. márc. 10. 19:20
20/20 anonim válasza:
Szia! Mi történt azóta? Én is a SOTE-ra járok.
Lu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!