A Budai Meddőségi Központtal (Szt János Kórház) kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Mi oda jártunk a párommal,én csak jót tudok mondani róla.Igaz néha elég őrültek háza,de nagyon sok meddő pár jár oda!Nekem elég sok problémám volt,alacsony progreszteron,majd magas prolaktin szint.Letapadt petevezetők+petefészekciszták,ezeket egy laporoszkópiás műtéttel megoldották.És a második inszemináció sikerült,tavaly májusban született meg a pici fiam.
Ha konkrét kérdésed van akkor nyugodtan írjál,ha tudok segítek!
Leírom röviden,hogy nálunk mi hogy történt!2005-ben volt egy spontán terhességem,de elvetéltem.A nődokim elvégezte az alapvető vizsgálatokat,hogy mitől van,és a progreszteronom volt alacsony.Ezt ő gyógyszerrel rendbe tette.De terhes nem lettem,majd elvégezt a hsg-t,ahol kiderült,hogy mind a két petevezetőm le volt tapadva,ez meglepő volt,hiszen elötte terhes lettem,és van egy spontán terhességből egy fiam.A nődokim egyből a Buddai Meddőségit ajánlotta,amit fel is kerestünk.Jöttek a vizsgálatok,ahol a páromnál minden rendben volt.Nálam még kimutatták,hogy magas a prolaktin szintem,és petefészek cisztáim vannak.A Szűcs doki javasolta,hogy csináltassam meg a laporoszkópiás műtétet ahol átfújással fel tudták szabadítani a petevezetőimet és kiszedték a cisztáimat.
ahogy felépültem a műtétből(ez 2-3 hét volt)megcsinálták az első inszeminációt,ami nem sikerült.Majd eljött a következő hónap,ahol kiderült,hogy újra vannak cisztáim,amire kaptam gyógyszert.A gyógyszer mellett ittam cickafarkfűteát,és bioptron lámpáztam az alhasamat.Ezek segítettek,mert a következő hónapban újra inszemináció,ami sikerült is!Inszemináció elött kb6 szurit kellett beadnom magamnak,ami a peteérést serkentimajd ha kellően megérettek a petéim akkor jöhetett a tűszőrepesztő szuri.
Remélem tudtam segíteni,ha nem akkor nyugodtan kérdezz!
Szióka!
Nekem a "rendes"nődokim a Soteén dolgozik és minket anno ő küldött a meddőségi klinikára!Én a ti helyetekben ennyi idő után felkeresnék egyet!Nálunk amúgy jön a következő baba,szoptatás mellett terhes maradtam.Most vagyok a 19,hétben.Sok sikert kívánok!Más vizsgálat nem is történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!