Közöttetek van valaki, akinek összejött elsőre a baba?
Volt, akinek első próbálkozásra összejött a baba?
Csak hogy mennyit remélhetek...
17 évesen, az első szexnél:)
Ma a fiam már 18 éves, de az apjával még mindig imádjuk egymást:)
egyszer a férjem közölte velem (mikor épp nagy rohanásban voltunk egy összejövetelre), hogy csináljunk MOST gyereket :) most 14 hónapos :D
annyira beletrafáltunk, de nagyon örültünk neki :)
már szinte el is felejtettem, hogy mi volt mikor elkezdte számolgatni, hogy mikor is kellett volna megjönnie? :D
nagyon szorítok neked! :)
Nálunk költözés közben, első hónapban, összesen 2x voltunk együtt, ebből egyszer már a hónap végén, ami esélytelen. A másikból összejött :D 16 hónapos.
Utána megint megszakításos módszerrel "védekeztünk", majd úgy döntöttünk, jöhet a baba. Első hónapból megint :D 14 hetes vagyok :)
Második hónapban...
A párommal viccesen csak úgy emlegetjük, hogy az első randin nem hagytam magam, a másodikon már igen, a harmadikon meg teherbe is estem...:)
Tényleg nagyon friss volt a kapcsolatunk, de nagyon örültünk hogy így alakult! 3 éves lesz a rosszcsont fiúnk! Sok sikert nektek is!!!
Nekünk összejött elsőre, amint eldöntöttük, hogy jöhet a Baba. El sem akartam hinni!
(A történet szépséghibája, hogy az a Baba sajnos ahogy jött, úgy el is ment ... 18 hónap várakozás után újabb pozitív teszt, újabb vetélés, majd a következő hónapban újabb pozitív teszt, hatalmas hányinger a 20. hétig, és az Eredmény, az éppen ma 35 hetes Baba itt rugdossa az oldalamat :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!