Jókor voltunk együtt ahhoz hogy esetleg sikerüljön?
2011. febr. 19. 06:50
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
Gratulálok tiszta szívemből:)
2011. febr. 19. 09:02
3/5 anonim válasza:
Köszi!
Valahová belinkeltem,amiatt,mert a ciklus nem jó helyre húzta be a pé-t,mert 14-én volt.
Majdnem kiröhögtek a mennyiség miatt,hát igen,ez a házasság nem a szexről szól elsősorban:de ez érthető 2 3 év alatti szörnyen rossz alvó gyerek mellett. :-)
Sok sikert!
Nem a mennyiség a lényeg,hanem a jó időpont.
Nekem a doki azt mondta,minden 3. nap a legjobb együtt lenni,nekem a havi 3 jött be:-)
4/5 anonim válasza:
honnan tudod előző, hogy 14-én volt pé-d?
5/5 anonim válasza:
Nyákom,ovulációs fájdalmam is akkor volt,és nem hiszem,hogy a petesejtem több,mint 72 órát élne.
Átvezettem a ferti-re,ott jól húzta be,nagyon sokan panaszkodnak a ciklusra,és szerintem se jól húzza be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!