3 naponta tudunk csak együtt lenni, nem túl kevés hogy sikerüljön a baba?
Szia!
A második gyermekem úgy jött össze, hogy -mivel hetekig elég szarul voltam- abban a hónapban mindössze egyszer voltunk együtt... :-)
Szóval egyetlen alkalom is elég jó időben, jó helyen! :-D
Első vagyok megint:
Mi pont félidőben voltunk együtt. (de esélytelennek tartottam a babát, eszembe sem jutott, hogy megfoganhat bennem egy bébi, annyira rossz volt a közérzetem)
Tévedtem, hála az égnek. :-)
Mi állandoan a második vagy a harmadik napon voltunk egyutt, de valahogy sehogy sem jott a baba. Feladtam, és már nem néztunk semmit. Csak akkor voltunk egyutt, amikor kívántuk egymást. Abban a honapban terhes is lettem. Az igaz, hogy kozép idon is voltunk egyutt, de fogalmam sincs, hogy mikor fogant a babánk.
16 hkm
mármint a második pozi napon vagy 2-3 naponta?
Melyik a legjobb nap az együttlétre?
Azt javaslom, kicsit tedd félre az ovu tesztet, és hagyatkozz az ösztöneidre.
Magamon határozottan észrevettem, hogy termékeny időszakban ezerszer jobban kívánom és élvezem a szexet, sokkal érzékenyebb a testem stb... Extázis, eufória - szóval totál más azokon a napokon a szex. A nők manapság már nem bíznak a saját ösztöneikben, pedig igenis létezik ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!