Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A mensim utolsó napján lefeküd...

A mensim utolsó napján lefeküdtem a barátommal, minimális volt a vérzés. Gumival védekeztünk, és nem ment el bennem. Nem tudom, hogy volt e hibája a guminak, vagy bármi, mert a végén nem néztük meg, hogy jutott e ki váladék. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
1hete történt. Szurkál a hasam alul és sokszor feszít a cicim. Nem kell hülyének nézni csak parás vagyok. Irjatok légyszi.
2009. febr. 13. 15:02
 1/8 anonim ***** válasza:
sztem nem terhes vagy, kevés az esély, hanem most van peteérés...azért szúrkál hasad még el s tart majd néhány napig
2009. febr. 13. 15:03
 2/8 A kérdező kommentje:
és hogy lehet kiszámítani hogy mikorvagyok a legtermékenyebb?
2009. febr. 13. 15:04
 3/8 anonim ***** válasza:
a ciklus 14.(-dik) napján következik be a peteérés,de ez nem mindig van így(+/- 1-2nap kb.)
2009. febr. 13. 15:10
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi. (:
2009. febr. 13. 15:11
 5/8 A kérdező kommentje:
ettölfüggetlenül várok további válaszokat. :)
2009. febr. 13. 15:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes.A ciklus 14.napján van k.b a peteérés.Ez elött és ezután 3 nap vagy a legtermékenyebb.10 éve ezzel a módszerrel védekezünk sikerrel. Pontos 28-29 napos ciklus esetén.
2009. febr. 13. 15:41
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2009. febr. 13. 15:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, nemhinném hogy terhes vagy. De máskor jobban vigyázz! Azért vannak valószínűleg ilyen tüneteid, mert meg fog jönni. nekem is mindig ilyen akkor.
2009. febr. 13. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!