Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vélemények Dr. Vereczkey...

Vélemények Dr. Vereczkey Attiláról. Milyen szakember? Kedves, stb? Jövöhéten kéne hozzá mennem, mivel nem jön a baba 8 éve.

Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Sajnos én megjártam vele!!!!Megcsinálta a magánrendelőjébe a petevezeték átjárhatóságit(7 évvel ezelőtt)mert lombikhoz kellett,és nem fogadta el hogy méhenkívüli terhesség miatt eleve roncsolt petevezetékkel mentem hozzá.Persze nála is csak az jött ki hogy tényleg nem átjárhatóak a petevezetékek.De olyan fájdalmam volt a beavatkozás alatt hogy elájultam ,de szerinte panaszmentesen engedett el.Lombik nem lett mert azt mondta miómám van és meg kell műteni.(csak néhány 100 ezerért Ő megcsinálja).Eltelt 1 év,és újra mentünk hozzá hogy akkor most már lombikozhatunk.Erre mondta hogy jó menjek a magán rend.-be petevezeték átj.-ra,mikor mondtam hogy 1 éve Ő csinálta akkor is ragaszkodott hozzá!!!Na akkor otthagytam.Később több ilyet hallottam mástól is.
2011. febr. 19. 11:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Úgy, ahogy az előző válaszoló írta, nagyon sok negatív vélemény van vele kapcsolatban. Többen be is perelték, gondolom nem ok nélkül...

Én is jártam nála még 6 éve a magánrendelésén (úgy tudom sztk-san már akkor sem rendelt), nagyon nem volt szimpatikus, csak a pénzt várja, nem adott normális felvilágosítást, nagyképű.

Szakmailag sincs a top-on, bár ő azt hiszi magáról, hogy egy istenség - gondolom azóta még inkább.

2011. febr. 19. 13:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a felvilágosítást!Sajnálom,hogy igy jártatok!Ezek után nem megyek hozzá!
2011. febr. 20. 16:08
 4/5 anonim válasza:

A Versys Klinika egyik tulajdonosa és főorvosa Dr. Vereczkey Attila.

A múlt héten vádat emeltek ellene mert "vérlázító aljassággal" üzletszerűen csalt ki nagy összegeket 88 asszonytól.

Korábban meghamisította saját orvosi működési bizonyítványát ami miatt büntető eljárásban jogerősen elítélték.

A Magyar Orvosi Kamara kétszer is elmarasztalta etikátlan magatartása miatt.

Korábban szerepelt az APEH 100 millió forinton felüli adóhátralékosok listáján is.

Több ujságcikk jelent meg, hogy Vereczkey Attila felesleges műtéteket végez dupla pénzért.

2011. ápr. 1. 00:39
 5/5 anonim válasza:

Én jártam Vereczkey Attilánál a Versysben. SAJNOS!!!!!!

Szakemberként egy nagy nulla. Pénzéhes,nekünk rengeteget hazudott, csak hogy adjuk oda neki az utolsó forintunkat is. Istennek képzeli magát, nagyképű bunkó.

Annyira, de annyira bánom, hogy elmentünk hozzá. Túlstimulált, felesleges gyógyszereket írt fel. Csak rosszat tudok róla írni.

Vereczkey Attila már visszataszítóan pénzéhes, és rendkívül etikátlan orvos.

Ezt a dokit csak milliomosoknak javaslom "megpróbálni".

2011. aug. 6. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!