Vélemények Dr. Vereczkey Attiláról. Milyen szakember? Kedves, stb? Jövöhéten kéne hozzá mennem, mivel nem jön a baba 8 éve.
Úgy, ahogy az előző válaszoló írta, nagyon sok negatív vélemény van vele kapcsolatban. Többen be is perelték, gondolom nem ok nélkül...
Én is jártam nála még 6 éve a magánrendelésén (úgy tudom sztk-san már akkor sem rendelt), nagyon nem volt szimpatikus, csak a pénzt várja, nem adott normális felvilágosítást, nagyképű.
Szakmailag sincs a top-on, bár ő azt hiszi magáról, hogy egy istenség - gondolom azóta még inkább.
A Versys Klinika egyik tulajdonosa és főorvosa Dr. Vereczkey Attila.
A múlt héten vádat emeltek ellene mert "vérlázító aljassággal" üzletszerűen csalt ki nagy összegeket 88 asszonytól.
Korábban meghamisította saját orvosi működési bizonyítványát ami miatt büntető eljárásban jogerősen elítélték.
A Magyar Orvosi Kamara kétszer is elmarasztalta etikátlan magatartása miatt.
Korábban szerepelt az APEH 100 millió forinton felüli adóhátralékosok listáján is.
Több ujságcikk jelent meg, hogy Vereczkey Attila felesleges műtéteket végez dupla pénzért.
Én jártam Vereczkey Attilánál a Versysben. SAJNOS!!!!!!
Szakemberként egy nagy nulla. Pénzéhes,nekünk rengeteget hazudott, csak hogy adjuk oda neki az utolsó forintunkat is. Istennek képzeli magát, nagyképű bunkó.
Annyira, de annyira bánom, hogy elmentünk hozzá. Túlstimulált, felesleges gyógyszereket írt fel. Csak rosszat tudok róla írni.
Vereczkey Attila már visszataszítóan pénzéhes, és rendkívül etikátlan orvos.
Ezt a dokit csak milliomosoknak javaslom "megpróbálni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!