Titeket megismer a nőgyógyászotok (magán)? Ez
elvárható?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert nekem most lett elegem a nőgyógyászokból, akik folyton azt éreztetik velem, hogy hálásnak kell lennem, hogy fogadnak.Közben súlyos ezreket hagyok náluk, és meg vagyok győződve, hogy fogalmuk sincs miért vagyok ott náluk, csak legyünk gyorsan túl mindenen.Minden alkalommal meg olyan ciki elmesélni azt, hogy mi a gondom.
Nem vesznek emberszámba.Csk egy 2 lábon járó pénztárca vagyok nekik....
szerintem is válts dokit!! az enyém a vezetéknevemet nem bírja megjegyezni,de minden mással tisztában van,ha felhívom mindig tudja ki vagyok,folytonos az egész kapcsolat. szép is lenne,ha 6 ezer ft-ért mindig újból és újból elölről kezdenénk és még nekem kéne magyarázkodnom,ha valamit megbeszélünk és ő elfelejti. Vannak jó dokik hidd el,szerintem babanet-es vagy egyéb fórumokon nézz utána kiket ajánlanak,melyik kórházban,magánrendelésen.
2009. febr. 13. 13:34
12/16 anonim válasza:
Szia!
A 2. válaszoló vagyok. A barántnőid/kollegáid/ismerőseid körében kérdezd meg, kinek milyen a nőgyógyásza, ajánlják-e. Ha van ilyen, érdemes váltani.
Üdv!
2009. febr. 13. 13:39
13/16 anonim válasza:
Szia! Szerintem is válts orvost. Ha magánrendelésre járunk az a minimum, hogy megismer. Én egy idős nőnemű nőgyógyászhoz járok. Azért választottam őt, mert anyukám nála szült és nagyon sok jót hallottam róla. A második alkalomnál elkezdte mondani, hogy "ismerős" vagyok neki, mert 25 évvel ezelőtt volt egy nagyon kedves páciense, aki később a második babáját is nála szülte. 25 év távlatából ez senkitől sem várható, ő mégis emlékezett anyumra, és a két babájára, pedig már vagy 10 éve nem is hozzá jár. Nagyon kedves, türelmes, jó ember, jó orvos. Nagyon örülök, hogy rátaláltam. Bármikor hívhatom, ill. ő is fel szokott hívni, hogy hogy érzem magam, ill. egyéb vizsgálatokat sikerült-e megcsináltatnom, amiket nem ő csinál.
2009. febr. 13. 13:44
14/16 anonim válasza:
szia. szerintem is válts mihamarabb. türelem, meglesz az igazi. én másodjára találtam meg, biztos hozzá fogok járni ezután is. olyan volt az egész terhesség alatt, mintha legalább az unokája lennék, végig szépeket, jókat mondott., mindig bátorított. szülésnél is nagyon rendes volt. szerintem nagyon sokat árthat, ha olyannál szülsz, akiben nem bízol. hol laksz? mert ha közel hozzánk, ajánlok neked valakit. ha érdekel
2009. febr. 13. 14:49
15/16 anonim válasza:
Kedves kérdező! Bocsánat, hogy belekontárkodom a kérdésbe. Kedves válaszolók, annyi jót írtatok, nem tudnátok név szerint is ajánlani budapesti nőgyógyászokat? Még 1* bocsánat, de én is keresek jó orvost, aki ott van emberileg is.
2009. febr. 14. 09:51
16/16 anonim válasza:
Sziasztok!
Az utolsó válaszolónak én elküldöm az Én orvosomnak a telefonszámát, de csak akkor, ha küld egy emailt a magán email címemre!
Nem szeretném nyilvánosan kiadni a telefonszámát, ugye megérted.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!