Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elvárható tőlem 2 pici gyerek...

Elvárható tőlem 2 pici gyerek mellett, hogy kijárjak a reptérre anyukámért?

Figyelt kérdés

Édesanyám külföldön él, de elég sűrűn jár haza, kb 2 havonta 1-2 hetet itthon van.

2 pici gyerekem van, mostanában nem szoktam érte kimenni a reptérre, és kifele sem viszem ki.

Az okok: 1. valamelyik gyerekemnek beleesik az útba az alvásideje, 2. nincs légkondi a kocsiban, nagyon meleg van, 3. az egyik gyerekem hányós, 4. ha bealszanak a kocsiban az út alatt, akkor dől az egész napirend, utána meg csak nyűgösek.

Anya haza tud jönni a reptérről taxival is, nekem ez meg kb 2 órás program oda-vissza.

Nem mondja, de szerintem zavarja, hogy taxiznia kell, hogy nem hozzuk-visszük kocsival. A gyerekeimre senki nem tud vigyázni, amíg én elmennék egyedül. A férjem nem tud vezetni.

Szerintetek ez gáz, jogosan van anyukám egy picit megsértődve?

Köszönöm a válaszokat.

2011. júl. 17. 06:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
98%
Anyu, ugye nem gond, hogy taxival kell jönnöd? Tudod ebben a melegben a gyerekeknek nem jó autókázni, ráadásul Zsuzsi gyakran rosszul is lesz.-esetleg feltehetnéd így a kérdést. De szerintem normális nagymama az unokáját helyezi előtérbe, nem magát....
2011. júl. 17. 06:46
 2/17 A kérdező kommentje:

Pontosan így történt, ahogy te is leírtad. Azt mondja, hogy nem gond, de én látom rajta, hogy rosszul esik neki.

Csak kíváncsi vagyok, hogy szerintetek jogos-e.

2011. júl. 17. 06:56
 3/17 anonim ***** válasza:
30%
ezt valszeg,akkor fogod megérteni,ha majd egyszer a te gyerekednek is lesz fontosabb,mint te eléd kimenni......
2011. júl. 17. 07:46
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg megpróbálhatnád, hogy a férjedre hagyod a gyerekeket, nem tudom munkája mellett megoldható-e, 1-1 alkalommal ő is meg tudja etetni, tisztába tudja tenni.

Anyukád se lenne "morcos" és a gyerekeket se kell a kánikulában autóztatni.

43/F

2011. júl. 17. 08:19
 5/17 anonim ***** válasza:
83%
Nem értek egyet a másodikkal,mert igaz minden anyának a gyereke a legfontosabb,de ugyanez odavissza nem várható el egy bizonyos kor után,mert a gyereknek bizony fontosabb lesz a saját gyereke,sőt még a párja is,és ez igy van rendjén. Nem várható el tőled,megértem a helyzeted,én szüleim sem fogják fel mindig hogy bizonyos dolgokat a gyerekek érdekében kell tennem.
2011. júl. 17. 08:19
 6/17 anonim ***** válasza:
98%

Hát én nem értem meg, hogy egyszer sem tudod, úgy szervezni, hogy kimenj elé? Nem azt mondom, hogy minden áron. Ès azt sem, hogy pont kánikulába menj elé.

De a gyerekeknek is egy élmény a reptér. nekem még csak bébi a kislányom, és nálunk apa repül sokat. és én repülök többször haza. (külföldön élünk) egyrészt nekem is élmény kimenni ha valaki jön hozzánk, vagy apáért. Ha nem megoldható akkor ot a taxi, vagy nálunk jó a tömegközlekedés. De értem sokszor vagy a barátnöm vagy a tesóm jön (mindenhol 2 kicsi gyerek), mert kijönnek egy órával elöbb és nézik a repcsiket. Ök maguk ajánlkoznak, hogy had jöjjenek ki mert akkor repcsi nézés van.

De kánikulában tuti nem mennék ki, vagy ha más dolgom van akkor sem, de fura, hogy egyszer sem tudod megoldani.

Ha kétórás program oda vissza, akkor pont tud a gyerek 1 órát aludni a kocsiban oda vagy vissza. Ha meg egyiknap felborul a napirend akkor majd másik nap helyre áll. Te sehova nem mész, hogy ne boruljon a napi rend?

2011. júl. 17. 08:29
 7/17 A kérdező kommentje:

De néha ki szoktunk vinni, és közben nézünk repülőket, de mondjuk csak 10-ből 4-szer, a többi alkalom taxizás.

Köszi a válaszokat.

2011. júl. 17. 08:55
 8/17 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem érthető, hogy nem mész ki. Különben meg, lehet nem kell már sokáig taxiznia mert szép lassan de építenek felszíni vasútat a LFNR és a Belváros között :o)

Aki tudja, hogy milyen a napirend borulás, nyűgös gyerek, annak meg kell értenie téged is; ha anyukád ezt nem érti meg ha elfogod neki magyarázni (mert én a helyedben leülnék vele megbeszélni ezt), akkor sajnálnám a helyedben, de lelkiismeretfurdalásból akkor sem mennék ki; neki is volt gyereke és van is, csak amikor te kicsi voltál, ő sem biztos, hogy szívesen ment volna :o)

2011. júl. 17. 09:15
 9/17 anonim ***** válasza:
73%
Apuka miért nem tud a gyerekekre vigyázni amíg te kiszaladsz édesanyádért?
2011. júl. 17. 09:22
 10/17 A kérdező kommentje:
Anya legtöbbször hétköznap napközben érkezik, amikor a férjem dolgozik. Más meg nem tud vigyázni a gyerekekre, mert nincs senki.
2011. júl. 17. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!