Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Titeket megismer a nőgyógyászo...

Titeket megismer a nőgyógyászotok (magán)? Ez elvárható?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem, mert nekem most lett elegem a nőgyógyászokból, akik folyton azt éreztetik velem, hogy hálásnak kell lennem, hogy fogadnak.Közben súlyos ezreket hagyok náluk, és meg vagyok győződve, hogy fogalmuk sincs miért vagyok ott náluk, csak legyünk gyorsan túl mindenen.Minden alkalommal meg olyan ciki elmesélni azt, hogy mi a gondom.

Nem vesznek emberszámba.Csk egy 2 lábon járó pénztárca vagyok nekik....

2009. febr. 13. 13:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Első magándokim(férfi), az soha meg nem ismert, mindig csak találgatta mi bajom, stb, a PCO-mat fel sem ismerte, stb..

Aztán váltottam(most egy női dokim van), és ő mindig a nevem is szólít, mikor köszön, tudja mi bajom, tudja kezelni, odafigyel a vizsgálatoknál, empatikusabb is.

Mert hát ő is nő, ezért érzi át ennyire.

Én maximálisan meg vagyok elégedve vele!

2009. febr. 13. 13:15
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én - szerencsére - nem tapasztaltam ilyet a dokimmal. Pedig én úgy lettem "átirányítva" hozzá, mert az eredeti nőgyógyászom onkológus nőgyógyász. Az első babámnál 18. hetesen vett át.

Ja, és ő mondta,hogy terhes anyuka bármikor hívhatja. Kérdeztem, hogy akár hajnali 4-kor is? Válasza: Persze, akár hajnali 4-kor is.

Szerintem elvárható, hogy ismerjen, és segítsen, hiszen azzal, hogy hozzá járok MAGÁNrendelésre, fizetek érte, az nem csak arra a 10-15 percre szól, amíg megvizsgál.

Még valami, ha telefonon hívom, és bemutatkozom, egyből tudja,hogy ki vagyok...3 év elteltével várom a 2. babám, úgy fogadott a rendelőben, mint régi ismerőst, és emlékezett az előző terhességemre is. Pedig részegvezető főorvos, akinek nem kicsi a páciensi köre.

Üdv!

2009. febr. 13. 13:16
 3/16 anonim ***** válasza:
87%
Egyértelmű hogy váltanod kell,az enyém mindig elég alapos ha fél órát vagyok bent nálla akkor félóráig csak velem foglalkozik és nem szalag rendszer nálla a magánpraxis.Ha már fizetünk legyen értelme.
2009. febr. 13. 13:16
 4/16 anonim ***** válasza:
87%
Engem megismer a dokim, épp tegnap voltam nála egy pozitív tesztelés után:) Nekem még fura is volt, hogy el kezdte ecsetelni, hogy nyugodjak meg, ne idegeskedjek, ez a baba már megmarad, nem úgy mint az előző! (előző 7. héten elhalt). Elég sokan járnak hozzá, követkető időpontot 1 hónap múlva kaptam, és jól esett hogy nemcsak rám emlékszik, de arra is hogy mik történtek velem ezelőtt.
2009. febr. 13. 13:17
 5/16 anonim ***** válasza:
88%

azaz részegvezető főorvos = részlegvezető főorvos

:))) bocsi

2009. febr. 13. 13:18
 6/16 anonim ***** válasza:
18%
SZERINTEM NE LEGYÉL MÉRGES RÁJUK HISZEN NEM NAPI 10 EMBERREL FOGLALKOZNAK CSAK,HANEM JÓVAL TÖBBEL.HISZEN HA TE IS CSAK HAVONTA VAGY KÉT HAVONTA JÁRSZ AKKOR UGYE OLYAN SOK IDŐ ELTELIK,HOGY NEM ISMERNEK MEG.SZERINTEM ISZONYÚ INFÓ MEGY ÁT NAPONTA AZ AGYUKON ÉS NEM LEHET ELVÁRNI TŐLÜK,HOGY NÉVRŐL ISMERJENEK VAGY ILYENEK.
2009. febr. 13. 13:19
 7/16 A kérdező kommentje:

Szerencsések vagytok!Én már a harmadiknál tartok, és nincs ötletem, hogy hol keressek normálisat.

Ma is felhívtam, mert megbeszéltük, hogy mielőtt felírja a clostyt, kell egy uh. a menzesz 3. napján.Mivel ez vasárnap lenne, felhívtam, és azt mondja ma szabdságon van, Mondom megyek hétfőn.Az se jó, mert akkor meg nem dolgozik, mert ügyelet után lesz.Végül nagy kegyesen mondta, hogy menek be vas.reggel, mert bár nem lenne szabad ügyleti időben ilyet csinálni, de akkor megoldjuk.Szóval kifejezete, hogy legyek hálás érte, hogy fogad.

2009. febr. 13. 13:24
 8/16 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem fölösleges magánrendelésre járni.Az én nődokim megismer,tudja mi a bajom és még kedves is.Meg kell találni a megfelelő orvost!Ennyi az egész!
2009. febr. 13. 13:25
 9/16 A kérdező kommentje:
...amúgy meg december óta kb.5x voltam nála.
2009. febr. 13. 13:26
 10/16 anonim ***** válasza:
87%

Szia!

Engem se lát napi szinten a nődokim és az első találkozás után nemhogy a felismert még a címemet is tudta fejből, mivel az alapján keres vissza a rendszerében:)! Pedig ő egy kórház igazgató volt, csak bezárták a kórházát és most máshol dolgozik!!!! 8 hónappal a szülésem után is egyből tudta ki vagyok!

Válts dokit, mielőbb!!!!

2009. febr. 13. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!