Néha görcsöl a hasam, olyan "mindjárt megjön érzés", a mellem nagyon érzékeny, fáj a derekam is. Baba lesz vagy meg fog jönni? Mire utalnak a jelek?
Figyelt kérdés
5.-én jött meg(6napig tartott) álítólag19.-én volt pé.-m.ebben a hónapban 2 naponta (19.-e körül minden nap)együtt voltunk.29.-én csináltam egy tesztet(lily)negatív lett.Mindenki azt mondta ne legyek szomorú korai volt.Tényleg?néha görcsöl a hasam olyan"mindjárt megjön érzés" a mellem nagyon érzékeny,fáj a derekam is.baba lesz vagy megfog jönni?2008. jan. 31. 17:44
1/5 anonim válasza:
Nehéz megmondani, okosabbak leszunk ha meg várjuk meg-e jon,addig is kitartás..
2/5 A kérdező kommentje:
Az orvosom írta fel a closty nevű gyógyszert elfelejtettem írni az előbb,hogy ezt is szedem.
2008. jan. 31. 18:26
3/5 anonim válasza:
Szia! Nálam detto ugyanez a helyzet, talán még a dátumok is megegyeznek..elvileg nekem hétfőn kell megjönnie, és ugyanezek a tüneteim.Én is csináltam tesztet párnapja de nekem is negativ.Holnap reggel megint csinálok, mert már nagyon türelmetlen vagyok.Puffadok is már pár napja..Nagyon drukkolok neked!!Ha nálam már van eredmény vagy változás,majd irok..
4/5 anonim válasza:
Haliho! A reggeli tesztem negatív lett én irtam tegnap neked..Megvárom hogy megjöjjön, ha nem jön újabb teeszt..Ne is csinálj mert csak teis elszomorodsz..:(
5/5 anonim válasza:
Ha nem jön meg, csak akkor tesztelj. Én egyszer teszteltem korábban, negatív lett, bőgés lett a vége, és persze 1-2 nap múlva megjött. Nekem a menstruáció előtt ugyanilyen tüneteim szoktak lenni, akkor kezdenék el örülni, ha valami változna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!