Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Néha görcsöl a hasam, olyan...

Néha görcsöl a hasam, olyan "mindjárt megjön érzés", a mellem nagyon érzékeny, fáj a derekam is. Baba lesz vagy meg fog jönni? Mire utalnak a jelek?

Figyelt kérdés
5.-én jött meg(6napig tartott) álítólag19.-én volt pé.-m.ebben a hónapban 2 naponta (19.-e körül minden nap)együtt voltunk.29.-én csináltam egy tesztet(lily)negatív lett.Mindenki azt mondta ne legyek szomorú korai volt.Tényleg?néha görcsöl a hasam olyan"mindjárt megjön érzés" a mellem nagyon érzékeny,fáj a derekam is.baba lesz vagy megfog jönni?
2008. jan. 31. 17:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Nehéz megmondani, okosabbak leszunk ha meg várjuk meg-e jon,addig is kitartás..
2008. jan. 31. 18:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Az orvosom írta fel a closty nevű gyógyszert elfelejtettem írni az előbb,hogy ezt is szedem.
2008. jan. 31. 18:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nálam detto ugyanez a helyzet, talán még a dátumok is megegyeznek..elvileg nekem hétfőn kell megjönnie, és ugyanezek a tüneteim.Én is csináltam tesztet párnapja de nekem is negativ.Holnap reggel megint csinálok, mert már nagyon türelmetlen vagyok.Puffadok is már pár napja..Nagyon drukkolok neked!!Ha nálam már van eredmény vagy változás,majd irok..
2008. jan. 31. 19:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Haliho! A reggeli tesztem negatív lett én irtam tegnap neked..Megvárom hogy megjöjjön, ha nem jön újabb teeszt..Ne is csinálj mert csak teis elszomorodsz..:(
2008. febr. 1. 10:01
 5/5 anonim ***** válasza:
76%
Ha nem jön meg, csak akkor tesztelj. Én egyszer teszteltem korábban, negatív lett, bőgés lett a vége, és persze 1-2 nap múlva megjött. Nekem a menstruáció előtt ugyanilyen tüneteim szoktak lenni, akkor kezdenék el örülni, ha valami változna...
2008. febr. 1. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!