2011 júniustól babacsinálás? Ki tart velem?
Szia!Bárcsak ilyen egyszerű lenne ez...
Mi nem szívesen várnánk addig, de már lassan két éve próbálkozunk remélem mielőbb összejön!!!
Mi is elkezdtük májusba össze is jött a picur csak 4 hetesen elvetéltem:S.Azóta orvoshoz jártam kontrollra meg vérvételre és most voltam a 3 hetes kontrollon és azt mondta minden ok és lehet újra próbálkozni.:)Hála égnek peteérésem is volt.
A vitaminokról meg annyit,hogy felesleges szedni egyetek sok gyümölcsöt zöldséget és elég akkor elkezdeni a terhesvitamint amikor már ott a pici.:)Nekem is az órvos mondta. kitartás mindenkinek jönni fog ha jönni akar :)
Első vagyok! Na nálunk picivel hamarabb jött össze! Márciusban megfogant a drága. Már 16 hetes terhes vagyok!:) És úgy néz ki kukija van!:)
Ti hogy álltok?
Én irítam még 02.21-én hogy május-júniusban állunk neki a 3.bébinek. Hát májusban össze is jött- már 8hetes vagyok!!
Mindenkinek sok sikert, és mielőbbi babásodást!!
:)
26-os vagyok, nekünk sikerült és már 2,5éves a 3. gyerekünk!! :)))
Többiek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!