Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tettem már fel kérdést ezzel...

Tettem már fel kérdést ezzel kapcsolatban, de megteszem újra, hátha okosabb leszek! Nem lehet, hogy felszívódik a cisztám?

Figyelt kérdés
Január 19.-én volt meg utoljára, de 4 hónapra az előzőre jött meg,mivel PCOS vagyok. Vasárnap már éreztem, hogy fájdogál a mellem, de hétfőre olyan szintűvé vált a fájdalom (vagyis csak a mellbimbóm égett, de eszméletlen módon) hogy nem lehetett megérinteni, sőt, fürdés közben ahogy a víz hozzáért, akkor is nagy volt a fájdalmam, már-már bekönnyeztem. Tegnap és ma pedig ha hozzáérek,akkor érzem,hogy kellemetlen, de mára már az egész mellem és hihetetlenül kemény. Nem lehet, hogy szívódnak fel a cisztáim és megfog jönni rendesen? Mellfájást már éreztem máskor is mielőtt megjött, de nem ilyen mértékben és a mellbímbóm még sohasem égett ennyire. Mintha tűzzel égetnék.
2011. febr. 16. 09:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

1vagyok.

PCOS vagy PCO-s mert nem mindegy...inzulin meresen voltal mar?

szedsz valami gyogyszert?

2011. febr. 16. 11:59
 12/19 A kérdező kommentje:
szedtem merkformint, nem egyszer. Most 2-3 hónap pihenőn vagyok, az orvos ajánlására cickafarkfürdőzök.
2011. febr. 16. 12:07
 13/19 anonim ***** válasza:

Huh fura egy orvosi hozzaallas.

Inzulinproblemaid is vannak?

2011. febr. 16. 12:08
 14/19 A kérdező kommentje:
nincsenek. Nőgyógyászat, endokrinológus, uh... Ezeken vagyok túl.
2011. febr. 16. 12:18
 15/19 anonim ***** válasza:

Mi is 4evet vartunk a babara.

attol hogy cisztaid vannak nyugodtan lehetsz terhes,hisz a cisztak mellet lehet peteeres es verzes is.

ha sima PCO-d van akkor igen, a cisztak felszivodhatnak,ha PCOS vagy akkor viszont nem,csak muteti uton lehet eltavolitani oket, es altalaban fel ev mulva vissza is ternek sajnos.

2011. febr. 16. 12:43
 16/19 anonim ***** válasza:
PCOS-el nekem 6 hónap alatt sikerült teherbe esni, spontán peteéréssel. SZerintem baba lesz itt! Majd írd meg az eredményt! Drukk!
2011. febr. 16. 12:43
 17/19 A kérdező kommentje:
Téves riasztás volt:( Most az előbb elkezdtem barnázni, ebből az lesz, hogy megfog jönni:(
2011. febr. 17. 12:09
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát igazán sajnálom! :( Remélem legközelebb összejön!
2011. febr. 17. 12:45
 19/19 A kérdező kommentje:
Reménykedem abban is, hogy elmúlik a barnázás és akkor az jelenthet valamit:)
2011. febr. 17. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!