Mit lehet tenni? Nem jön a baba rég óta, clostyt kezdtem 3 napja - első hónap. Ikreket hogy lehet kikerülni?
Figyelt kérdés
Mindennél jobban vágyom egy kisbabára, de ikreket nem szeretnék - olyan sokat olvasok arról, hogy ikrek fogantak tőle. 12. napon megyek UHra, akkor kapok tüszőrepesztőt is, ha minden ok. De nagyon félek...tippek/ötletek - egy babáért?2011. febr. 15. 15:34
21/25 anonim válasza:
Köszönöm :) (én vagyok a kedves utolsó :) ) Tippeket, ötleteket szerintem nem fogsz kapni. Erre nincs recept. Ha több tüsződ érett és kapsz tüszőrepesztőt, akkor mind meg fog repedni, tehát van esély rá... De az is biztos, hogy minél több tüsző, annál nagyobb esély a babára! Döntsd el, hogy mi a fontosabb. (ja, és most biztosan többen kiborulnak, de ha ikrek is lesznek, nem muszáj mindkettőt vállalnod. Pont ma olvastam ezzel kapcsolatos kérdéseket!)
22/25 A kérdező kommentje:
:) köszi. én eddig úgy tudtam, hogy csak többes terhességekben van mód a "szelekcióra", akkor is csak úgy, hogy 2 baba maradjon. ez nem így lenne?? már ha egyáltalán erre gondolsz. meg tudod mutatni hol olvastál ezzel kapcsolatban vmit? minden érdekel, szerintem mindenre fel kell készülni, akárhogy is alakulnak a dolgok. köszönöm
2011. febr. 16. 15:55
24/25 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Még egy van valahol, azt nem találom. Nézegesd át a mai és tegnapi kérdéseket!
25/25 anonim válasza:
11.26tegnapi vagyok nem ő nem closty baba ő egy kis csoda amit neked is kívánom hogy éld át!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!