Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit lehet tenni? Nem jön a...

Mit lehet tenni? Nem jön a baba rég óta, clostyt kezdtem 3 napja - első hónap. Ikreket hogy lehet kikerülni?

Figyelt kérdés
Mindennél jobban vágyom egy kisbabára, de ikreket nem szeretnék - olyan sokat olvasok arról, hogy ikrek fogantak tőle. 12. napon megyek UHra, akkor kapok tüszőrepesztőt is, ha minden ok. De nagyon félek...tippek/ötletek - egy babáért?
2011. febr. 15. 15:34
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
dejó :) szívből gratulálok Neked is és jó babavárást kívánok. remélem lassan azt írhatom ide, hogy épp a 12.heti UHról jövök és tuti egyedül van :)
2011. febr. 15. 16:38
 12/25 anonim ***** válasza:
Igen. A pozitív gondolkodás sokat segít.
2011. febr. 15. 16:39
 13/25 anonim ***** válasza:
24%

Előbb várd meg a pozitív tesztet..aztán ráérsz agyalni majd

Amúgy meg nem adják a pozitív tesztet sem olyan könnyen..lehet(de nem kívánom neked)hogy eljön még az az idő amikor már az ikreket sem bánnád,csak legyen már babád végre....

2011. febr. 15. 16:50
 14/25 A kérdező kommentje:
szia, tudom, hogy a pozitív teszt is nehezen jön össze, nem véletlenül kellett elkezdenem szedni a clostilbegytet. azért köszi
2011. febr. 15. 16:56
 15/25 anonim ***** válasza:

16.11-es vagyok: köszi a gratulációt és sok sikert a babavállaláshoz! !!!

:)

2011. febr. 15. 20:05
 16/25 anonim ***** válasza:
Én is szedtem a clstyt ikerterhességnek indult nagyon megijedtem mertén is csak egyett akartam majd felszívodott az egyik a másik megszületett egy drága kisfiú de ennek már 10 éve és nem jött akövetkező pedig már szedtem azota is és akkor azt mondtam bár mind a kettő meg született volna de hála istenkének most terhes vagyok 14 hete de ez csoda mert már mi nem vártuk de most nagyon boldogok vagyunk a családdommal.
2011. febr. 16. 11:26
 17/25 A kérdező kommentje:
11.26 - gratulálok a kisfiadhoz és a mostani terhességedhez is. a pocaklakód is clostys baba?
2011. febr. 16. 11:57
 18/25 anonim ***** válasza:

Tegnapi első vagyok. A sógornőm 10 év után úgy esett teherbe, hogy eljött meglátogatni a 2 hetes lányomat. Szerintem vmi hormont szabadíthat fel, vagy csak kézzel fogható volt a vágyának a tárgya.

Anyukám munkatársa is , akit orvos nyilvánított meddővé,nevelt gyereket vett magához, ma már 2 saját gyereke van.

2011. febr. 16. 12:26
 19/25 anonim ***** válasza:
Én sem szerettem volna ikreket. Sokan kiakadtak ezen, hogy hogy mondhatok ilyet, amikor már évek óta babát szeretnénk stb. Nekem van egy kis túlsúlyom és nagyon féltem attól, hogy az ikerterhesség egyenlő lesz a sok-sok kórházban töltött nappal, koraszüléssel stb. Én is kaptam clostyt, voltam inszemináción, lombikon, hát, sajnos nem jött össze, egészen mostanáig, most viszont spontán :) És 1 bébi van :)
2011. febr. 16. 12:38
 20/25 A kérdező kommentje:
Mindig úgy örülök más sikerének :) Neked is, kedves utolsó :) És én is régóta szeretném már a picit, de még mindig egyet...és elhiszem, hogy tényleg vannak olyan párok, akik 2 sőt 3 babát is bevállalnának és évek óta elkövetnek mindent, én mégis egyet szeretnék. Köszönöm azoknak, akik megértettek és bár tippeket nem kaptam, de reménykedek, hogy összejön a terhesség és egy baba sikerül :)
2011. febr. 16. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!