2 gyerek után kinek mikor jött a 3. baba?
Pontosabban azt szeretném kérdezni tőletek, hogy nekünk 17 hónap van a két kisfiunk között (most a kicsi 15 hónapos a nagy pedig 32 hónapos)és kíváncsi lennék hogy akinek az első kettő között ilyen kicsi a korkülönbség ott a 3.baba is kicsi korkülönbséggel született vagy többel?
milyen 3 gyerekkel? tapasztalatokat várok, köszönöm.
1.2008.04.22
2.2009.08.25
3.2011.10.04 (remélem,7 hetes vagyok)
Szia,
Nekem meg nincs babam:)
Csak a testvereimrol tudok nyilatkozni.
Az ocsem es en kozottem egy ev van mig a masik ocsenk csak 5 evvel kesobb jott. Nagyon kivulallonak erezte magat sokszor es mindig csak o volt az idegesito kis occs.
Szerintem nem erdemes ilyen sok idot varni a harmadik babaval.
Bar oszinten en a te helyedbe most csak a ket picurral foglalkoznek teljes mertekbe.:)
Nálam az első 2 gyerek között 4 év van, aztán a 2. után 1 évvel toppant be a pici. Én imádtam, hogy egyszerre voltak kicsik. A 4.-re 10 évet vártunk.
Milyen a nagy család? Szerintem remek. Bár nyilván lemondásokkal jár időnként, úgy anyagilag, mint az önmagadra fordított időben, de ha az ember lánya megtanul jól koordinálni, minden rendben van. Az én gyerekeim szeretnek nagycsaládban élni, és én is úgy érzem, hogy hasznos számukra. Mert bár nem tudjuk mindenből a legjobbat, legdrágábbat megvenni,és csak sátorral járunk nyaralni, empátiát, toleranciát, és szeretetet tanulnak egymástól.
Első: 2008.07.24,
Második: 2009.09.25,
Harmadik: 2011.04.09 lesz, ha minden igaz.
Hogy milyen lesz? Fogalmam sincs. Minden esetre most a két meglévő délelőtt bölcsődés lett. Remélem így sima ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!