Van olyan, hogy véletlenül teherbeesni?
Szerintem nincs.
Tapasztalatom szerint mindig olyasmi van mögötte, hogy mégse védekeztek igazán. Én évekig szedtem tablettát, ha kimaradt, vagy beteg voltam, akkor mellette óvszert használtunk. Aztán mikor nem akartam tabit szedni, számoltunk, de akkor is óvszert használtunk középidőben. Mikor gyereket akartunk, akkor sikerült, tehát nem azért nem lettem terhes a védekezés alatt, mert meddő vagyok.
Ezt csak azért írtam le, mert úgy gondolom, így nem lehet véletlenül teherbeesni. Ha megesett valakivel mégis így, írjatok! Szeretném átlátni, hol van a hiba az elgondolásomban.
11:40-vagyok.
Igen, én is rákérdeztem (2gyerkőc van már), és azt mondta, ő ugyan nem teszi fel, mert nem bízik benne, állítólag volt már olyan páciense, aki spirál mellett lett terhes, ezért nem vállal több ilyet a dokim.
Nálam anno a nőgyógyász rá is kérdezett, hogy van-e Irritábilis bélszindrómám, mert akkor a tabi kilőve. És még sok egyéb más betegségnél is :S
Csak sajnos vannak olyan orvosok, akik nem foglalkoznak ilyennel, hanem egyből felírják az általuk prolongált fog.gátló tablettát, és ezzel részükről el van intézve a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!