Jövőhét csütörtökre nem várom,27 naposak a ciklusaim, kedden egy csepp vér volt, és görcsöltem/enyhén/. Ez mitől lehetet?
Figyelt kérdés
ilyen még nem volt, a mensihez még túl korainak tartom. Valakinek hasonló tapasztalata volt már? Köszönöm előre is a válaszokat.2009. febr. 12. 11:13
1/8 A kérdező kommentje:
Azóta és van naponta többször enyhe szúrások, görcsök..
2009. febr. 12. 11:14
2/8 anonim válasza:
Szia,ez nem válasz :)nekem is 27 naposak a ciklusaim én ma vagyok a 23 . napon , a huszadik napon volt valami barnás véres folt az alsóneműmön soha nem volt még ilyen.Szoritok nekünk:)
3/8 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem 28-30 naposak a ciklusaim, 15. napon volt a pé, 18. naptól kevés barnázás, vérzés volt, a 25. napig, de még előfordult tegnap és ma is egy egy csepp. Szombatra nem várom, eddig semmi jele mensinek, remélem nem is lesz. Én azt hiszem ezek a vérzések a beágyazódástól lehettek nekem is, és nektek is. Reméljük.... Majd megirom mi lett ha teszteltem már. Kiváncsi vagyok hogy tényleg az volt-e.... Mert akkor ti ir reménykedhettek!!!
4/8 anonim válasza:
Szerintem lehet a beagyazodastol. Nallam multheten fordult elo, elso nap barnas volt masnap meg egy picit veres. De betet nem kellett csak tisztasagi, alig volt par csepp. A csajok azt valaszoltak ra itt, hogy tobb mint valoszinu a beagyazodastol van mert ovulacios verzesnek mar keso volt. Sajnos meg nem tudom, hogy babas vagyok-e mert szombat, vasarnapra nem varom igy, hetfon tesztelek de szivesen megirom mi lett az eredmeny ha kivancsi vagy ra! Szurasokat es enyhe gorcsoket en azota erzek folyamatosan.
5/8 anonim válasza:
Utolsó válaszoló: Én pont ugyanigy vagyok, szombatra nem várom, majd hétfőn tesztelek én is. (Ha nem jön meg.) Semmi mensis tünetem nincs a görcsölésen kivül. Máskor ilyenkor már fel szokott lenni puffadva a hasam alja, meg a mellem megnől, de most semmi.... Majd ird meg hogy mi lett kiváncsi vagyok, meg én is megirom a jövő héten.
6/8 anonim válasza:
sziasztok,én az első válaszoló vagyok irjátok meg csajok az eredményt légyszi ez a kérdés alá:0)
7/8 anonim válasza:
Oké, megirom. Reméljük két csikos tesztről számolhatunk be....:-))) Drukkolj nekünk lécciiiii................
8/8 anonim válasza:
02-12 11:55 - as vagyok. Sajnos nallam negativ a teszt. Ma reggel elso vizeletbol csinaltam. A mensim sem jott meg de minden remenyem elszallt. Ha nem ulnenek itt korulottem vagy 20-an az irodaban akkor a legszivesebben elsirnam magam! :( Remelem csajok nallatok jobb a helyzet. En megproballom meg penteken a tesztelest, ha addig nem jon meg. Pozitiv tesztet kivanok mindenkinek es ha lesz kedvetek akkor irjatok meg az eredmenyt. Delutan meg megnezem hatha valakinek sikerult!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!